lördag 12 januari 2008

Stenålderns män talar

Fler kvinnor än män är beredda att göra något åt klimatförändringarna. Det visar en ny undersökning från Naturvårdsverket. "Gamla könsmönster lever kvar", konstaterar mansforskaren Lars Jalmert. Män vill konkurrera, ta risker, och prestera. Kvinnor är omsorgstänkande och försiktiga. Senaste exemplet såg vi i går i SvD, där Mikael Söderlund (m) propagerade för 34 skyskrapor i Stockholm.

Det här är väl ytterligare ett exempel. Nya kärnreaktorer kan byggas redan innan de gamla tagits ur drift, anser folkpartiledaren Jan Björklund.

Det börjar bli lite desperat för det konservativa folkpartiet. På gammalt stenåldersvis försöker partiet desperat hitta någon fråga att vinna gillande för. Men i alla konservativa områden är redan moderaterna dominerande. Så Jan Björklund han har sin skolfråga men nu skall han ju sälja ut även skolorna så vad skall han då hitta på lille Jan.

Nej det är nog så att vi hör stenåldersmännens sista vrål. Det skall bli skönt att lyssna till vinden och njuta av vattnet och solen. Det är det vi människor får energi av.

2 kommentarer:

 1. " Så Jan Björklund han har sin skolfråga men nu skall han ju sälja ut även skolorna så vad skall han då hitta på lille Jan"

  hahahahaha du kunde inte låta bli härskarteknikerna

  SvaraRadera
 2. C Du har rätt i det du säger. Men när ett nästan utdött folkparti blåser upp sig som Björklund gör är det svårt att låta bli:)

  Folkpartiet var en gång i tiden ett parti som hade sin givna plats i politiken. Den frihetsdebatt som tidigare fanns har ersatts av ett flörtande med högern som är pinsam.

  Nu talar folkpartiet bara om utförsäljning av offentlig verksamhet och anslutning till Eustaten.

  Den enskilda individen och hans eller hennes valmöjlighet/valfrihet har ingen plats längre i folkpartiets agenda.

  SvaraRadera