tisdag 12 februari 2008

Jinges analys av vänstern

-Men det är faktiskt riktigt roligt att se hur Peter Eriksson spänner sig mellan varven. Jag kommer att tänka på björnen Baloo när han ska visa Mowgli hur man försvarar sig. DN SvD123 Andra om , , , , , , , , , Technorati Tags: , , , , , , , , ,
Så här skriver och länkar bloggaren jinge om frågan om hur vänsterpartiet ställer sig till valplattform.
Jag undrar just hur han tänker jinge, är det att Mowgli (mp) senare kliar den stora björnen (s) så att hon ger sig. Skulle vara kul om jinge kunde fortsätta med rollbesättningen ur filmen vem är v, sd, kd, fp, m, c och så lilla fi.

Men helt rätt har han Jinge i att (mp) kommer att spela huvudrollen i filmen 2010.
Jag vet inte hur Jinge har det med humorn idag men kanske någon annan bloggare kan jobba vidare med rollbesättningen.
En liten hälsning från den vackra Nyköpingsmiljön där (mp) hittat en plattform med de borgerliga partierna. Så kan det också bli 2010 i Sverige, så höger eller vänster vem bryr sig. Rakt fram och en miljö vi kan leva i, och en planet vi kan leva på är det som gäller.

3 kommentarer:

  1. Nja, jag kände igen Peter Eriksson i Baloos taffliga tuffhet. Mowgli har inget att göra med detta, det torde framgå av taggarna även om jag förstår att miljöpartister gärna vill dra in även honom i resonemanget.

    Själv ser jag mig mer som Baghera, eller vad pantern heter.

    Du själv påminner en hel del om "Sir Väs" i Robin Hood.. :)

    SvaraRadera
  2. Moderaterna är ju helt klart ormen Kaa som hypnotiserade folket och låtsades vara något man inte var, Folkpartiet måste vara överste Hathi (elefanten) som tror på militärt våld och mer disciplin i vaje fall, Centern tigern Shere Khan (vill slita sönder arbetsrätten och äta upp den), och Kristdemokraterna... tja, jag har ingen aning. Apflocken kanske.

    SvaraRadera