torsdag 26 juni 2008

FRA börjar få effekt hos folkkontrollpartiet (fp)

Folkpartiet det nya folkkontrollpartiet jagar sina medlemmar med piska men vad hjälper det. Nu skriver vår lokaltidning.
Börje Kjellén, aktiv inom folkpartiet i Trosa hoppar av alla uppdrag med omedelbar verkan på grund av att partiet stödde införandet av FRA-lagen. – Jag jämför det här med Stasi... Vi ska representera ett parti som står för stenhård integritet. Det här går inte ihop för mig, säger Börje Kjellén.


”Snart har du inga vänner kvar”. Det fick Camilla Lindberg (fp) höra från sina partikamrater, eftersom hon vägrade att rösta ja till FRA-lagen.

Människor som tror på frihet måste känna sig rätt vissna hos c-fp-kd-m. Jag lider faktiskt med alla seriösa frihetsföreträdare som nu inser att hela deras politiska arbete vilat på en falsk grund. Det måste nog infinna sig en känsla av att vara boskap till några helt andra krafter än vad de själva trott...men hav tröst det är inte korna som är galna;)

50:- så mycket kostar det att bli med i det enda partiet i Riksdagen som är tydliga i att försvara individens frihet.För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras.

Det här är en kvinna som säkerhetstjänsten har information om. De hade avlyssning och bevakning från polis och säpo på de bordeller som politikerna besökte. Vad hjälpte det henne?Hon var 14 år och omhändertagen av samhället när hon utnyttjades sexuellt av höga politiker. Klicka på bilden......


Så visst verkar det som vi människor menar olika med frihet, yttrandefrihet...jag vet vad jag menar. Vi skall inte ha ett samhälle som övervakar sina egna medborgare. Vi skall ha ett samhälle där en kvinna som Eva får rättvisa....
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

  1. Som jag brukar kalla Folkpartiet: Folkpartiet "liberalerna".

    SvaraRadera