tisdag 24 juni 2008

Är detta hemligheten om FRA-lagen?

Svensson skriver så här (kopia)
"Många har varit förundrade över regeringen Reinfeldts otroliga beslutsamhet på att få igenom FRA-lagen. Jag har kopplat det till amerikanska påtryckningar och spekulerat i om detta kan vara orsaken till regeringens och borgarpartiernas hårda partipiska mot avvikare och eventuella dissidenter i partierna. USA:s påtryckningar kan enligt mig ha att göra med dels det faktum att Sverige vill närma sig NATO och att man då kan förvänta sig krav från USA, dels ha med det så kallade kriget mot terrorn att göra.
När nu USA ska införa en lagstiftning som i det mesta är identisk med FRA-lagen och som åsidosätter den av liberaler så omhuldade maktdelningen tycker jag det blir allt uppenbarare att regeringen Reinfeldt på ett eller annat sätt går i den amerikanska regimens ledband och har infört FRA-lagen på denna regerings beställning."

.......

Visserligen umgås nu även Centerpartiet med bilderbergergruppen. Visserligen ser jag sambandet mellan USA och oljeberoendet och de flesta pågående krig. Men..ja kanske är Svensson på rätt spår. Både Bildt och Reinfeldt har ju varit stora vänner till Bush och den kristna högern men det kanske är väl konspiratoriskt...eller är det?

Det går inte att hitta någon annan vettig förklaring till att regeringen bestämt sig för att avlyssna hela svenska folket....eller har du en bättre förklaring?

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen usa nato bilderbergergruppenTechnorati om: , , ,,Icerocket om: , ,

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar