söndag 20 juli 2008

Bildts oljekontakter (F)inansie(R)(A)r folkmord

Bildts oljekontakter finansierar folkmord så inleds en artikel i Aftonbladet. En informativ artikel som du bör läsa.

Vad skriver då Carl "I morgon måndag samlas i Genève handelsministrar från olika delar av världen för att inom ramen för World Trade Organisation göra ett sannolikt sista försök att föra den s k Doha-rundan för liberaliserad världshandel till ett framgångsrikt slut.
Betydelsen av detta kan inte understrykas starkt nog.
Skulle förhandlingarna misslyckas så skulle det vara det första misslyckandet för en världshandelsförhandling sedan den stora depressionen på 1930-talet."

Någon börja bli orolig över sina stålar, så kan man tolka texten.....

Klart Carl skriver om FRA också. Efter att vi alla förstått att de ryska ubåtarna han skrek så högt om i verkligheten avslöjats vara Natoubåtar så tonar Carl ner rysshotet. Så här skriver han om FRA. "Förr var de enda seriösa attacker som kunde komma mot vårt samhälle sådana som kom med soldater över våra gränser. Men så är det inte längre."


Kanske borde Carl bildt be Ryssland om ursäkt om inte för att det skulle nog underlätta för gas och oljeaffärerna:) Svenska folkets frihet skiter Herrarna fullständigt i när de säljer ut våra privatliv. Frågan är om inte Reinfeldt & Bildt skapar osäkerhet och otrygghet....i varje fall dåliga affärer för it-industrin..

Reinfeld toch Bildt blir alltmer märkliga udda figurer som verkar ha tappat kontakten med verkligheten. I Carls fall kanske det går att förstå om man granskar hans ekonomiska affärer och kontakter med oljeindustrin. Frågan är om vi kan ha en sådan utrikesmister att representera vårt land?


Bildt har tidigare varit en person jag hyst den högsta respekt för men det var före folkmorden i Afrika och informationen om Ecelon. Jag vill inte vara en bricka i dessa Herrars privata makt och affärsverksamhet. Det verkar som även ush och hans andra keldjur skor sig själva under falska förespeglingar.

Jag har observerat något intressant hos moderaterna och det är att de sänt fram FRA-chefen och Försvarsministern att ta striden med svenska folket. Det betyder kära vänner att snart försöker Reinfeldt att göra en kovändning. Men det hjälper nog inte regeringskrisen är ett faktum och FRA-lagen blev nog bara ett svepskäl för de osynliggjorda allianssyskonen.

Det verkar gå en kraftig skiljelinje genom sverige när det gäller kontroll och övervakning av svenska folket.
Unga människor och kvinnor säger nej. Men det är väl för att de inget begriper kan jag tänka mig. Det är i varje fall den bild som Bildt och Reinfeldt försöker trumpeta ut.

Regeringen ville ha ett snabbt beslut i hopp om att debatten sedan skulle lägga sig under sommaren.

FRA-chefen, Ingvar Åkesson, tycks vara mycket väl förtrogen med innehållet i den anmälan mot FRA som lämnats in till Datainspektionen (DI). Det framgår bland annat av hans debattinlägg i gårdagens SvD. Man kan vara rätt säker på att detta beror på att Åkesson har fått en kopia av anmälan från DI. Och ingen verkar tycka att det är något konstigt med det.

Stopp! Backa bandet! Skriver Henrik A..ett läsvärt inlägg oss ger oss nya frågor...

Opassande skrev faktiskt rätt passande "Orkarn ni bråka om FRA-lagen ett tag till?"


Nog för att jag snart spyr på ordet, FRA men Reinfeldt har fel om han tror att debatten dör ut när alla argument är sagda. För så här gör vi då. Vi packar om dem och sänder dem igen och igen och igen.....

Det finns många bloggar jag får inspiration av när jag är spyfärdig på (F)rerik (R)einfeldts (A)vlyssnare. TACK! - Vi fortsätter! FRA-lagen skall bort!

Det går inte att nämna ett fåtal men Piratpartiets Christian & Rick skriver båda mycket sakligt och med energi. Gubben vid Rämnen skriver också om FRA, men på ett sätt så jag viker mig av skratt. Som sagt många skriver om FRA-lagen så här kommer ett utdrag på de senaste ...

Jan Myrdal griper in i FRA-debatten
Tankar i gryningens ljus
När ska vi få en debatt om sakfrågorna kring FRA-lagen?
Politiskt Inkorrekt
Mest sökta termer på bloggen... sex, sex, sex, linda rosing, sex,...
Brevity and Wit
Förespråkarna har inte förstått kritiken
JörgenL
FRA om ljus och mörker
You're no different to me
Välfärdsstatens förändring
UTAN TVEKAN
Om FRA-lagen går igenom..
Location Dreamin'
Den radikalt krävande Jesus
stillsam
FRA sorterar ljus close
Helhjärtad i ont eller gott
ordrik
Det finns moderata politiker som pratar om FRA-lagen...
MinaModerataKarameller
Kvinnor misshandlar män
ziska
Intressant fp-initiativ
Eddie Juhlin
När kommer motionen i riksdagen?
Mikael Persson
Ska FRA skrotas?
Politisk_Vilde
Ska FRA skrotas?
Politisk_Vilde
Fokusera mera
Mad World
F-kassan gör det igen!!
Salubrin Online
Åkesson FRAklarar
Turistmobbningen i Stockholm....
Allt och inget !!!!
Söndag 20 Juli
Scommessa - Spel som passar Budgeten
Tyskland om FRA
Ett hus liv och lustar och andra livsaktiviteter
Är det här rättvisa?
Rosa tankar/händelser
Kort fraga
Wilhelm Raab
Bildt vill ha försvar mot infrastrukturen
Peter Karlberg
Min värld..ang kommentarer..
Goe´s supporterblogg
Vad ska vi med borgerligheten till?
Dr Cais Blogg
Hetsen att privatisera

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Ryssland Bildt olja folkmord Klimat Usa gore terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, skansen allsång sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

 1. WingchunMike21 juli, 2008

  Bildt och hans Lundin Oil Massakerade civila i sudan som tack för pengarna som skapade statskulden som gavs till pappa bush så att vi fick vara med och sponsra antimissilskölden somstartar en nytt kallt krig.

  Notera expressen.

  Psykiskt sjuk man greps utanför Mona salins bostad: Ville ställa en fråga.

  Antar att han var psykist sjuk för att han ville ställa en fråga.

  Men ingen nämner ingvar carlsson som blev mordhotad av ett gäng torpeder efter han uttalat sig om att skriva en bok om sanningen bakom politiken strax efter palmemordet.

  SvaraRadera