tisdag 15 juli 2008

Musiker mot FRAMiljöpartiet går idag ut med helsidesannons i DN för att på allvar lyfta frågan om jämställda löner mellan kvinnor och män. De flitiga unga gröna Maria & Jacop hänger lojalt på. Visst är frågan viktig och visst är det en av Miljöpartiets tunga frågor men varför använda DN. Den tidning som mest av alla hindrar det fria ordet.

Nu åter till FRA-lagen Jacop som inte bara rapar ( eller stavs det rappar) partinytt har hittat låten Nytt Land. Den skall du lyssna på.

Jag skrev för ett slag sedan lite naivt en "bulletin på myspace"som såg ut så här: "

"Jag gör det som en fråga till alla musiker. I Sverige har man nu infört en lag. FRA-lagen som ger staten rätt att lyssna på alla våra telefonsamtal och att läsa vår epost. Är det någon som kan skriva en text & melodi om detta. Som ni förstår är jag rätt skrämd av den utveckling som sker mot inskränkningar av vår frihet. Tyvärr är jag inte musiker själv så.... HJÄLP!"

Musiker mot FRA kanske kan bli sommarens fluga;)
FRIHETSLISTAN - än så länge

1. Nytt land - Martin Bentancourt
2 Sången om Storebror

3 Försvarets radioanstalt

4. Du gamla du ofria

5. Sång till Friheten Björn Afzelius
6. Svarta gänget Björn Afzelius
7. Under Sions kalla stjärna Björn Afzelius

Det blev tomt när Björns röst tystnade för friheten...men nya röster kommer att höras.så en sång från Mikael till modet.


Märkligt tycker Ekman och får synas en stund i media..
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Martin Bentancourt almedalen terrorist lex orwell lex reinfeldt religionsfrihet livets ord den kristna högern , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar