onsdag 9 juli 2008

Reinfeldt och Bush ut ur min telefon

Reinfeldt och Bush ut ur min telefon är en mening jag skrivet många gånger nu. Är det rimligt att lilla Sverige skall vara en lydstat till Bush och spana på Ryssland. Den kristna högern i USA är inget jag vill ha i min telefon.
Visst får vi sälja några krigsflygplan på marknaden. Visst satsar amerikansk bilindustri så Maud (c) kan göra lite utspel om klimatbilar.

Men jag vill inte att Sverige skall delta i Nato som Björklund (fp) försöker sälja in. Jag vill inte att Sverige skall vara en delstat i USA.

Sverige är ett fritt land och skall så förbli. Jag vill inte att mina privata telefonsamtal och brev skall hamna hos Reinfeldt och Bush.

Släng ut Reinfeldt och Bush ur min telefon NU!
För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras NU!


SvD 1 2 3 AB 1 DN1 Dagen 1
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: almedalen terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

4 kommentarer:

 1. Förstår din frustration, men om det är en tröst så finns det dom som anser att Sverige är en lydstat till Ryssland och därför passar det in i strategin att göra denna fråga till en höger-vänster fråga. Läste en blogg som finns på min blogg med en illustration av svenska flaggan med hammaren och skäran i det övre vänstra fältet. Den säger allt om det ordkrig som pågår. Vill ge dig ett tips att läsa Opassande som idag har en gästbloggare som klarar ut begreppen. Han kommer fram till att ”Förespråkarna talar om lagens syfte, vi talar om dess konsekvenser”. Därför är det viktigt att vi nu inte går i fällan och hemfaller åt en retorik, som skjuter samverkan mellan oss bloggare i sank. Som politisk vilde har jag hoppat mellan de fasta tuvorna i det politiska träsket, som kan ha alla olika kulörer, men tyvärr har jag nu tvingats notera att även en fast tuva ger vika när partipiskan viner.

  SvaraRadera
 2. Håll Käften!

  Fan fattar Ni inte!

  Rädda FRA, Rädda Demokratin NU!

  http://freediscursion.blogspot.com/2008/07/rdda-fra-rdda-demokratin-nu.html

  SvaraRadera
 3. Förespråkarna hakar sig fast vid syftet medan vi talar om konsekvenserna för vår demokrati och våra mänskliga rättigheter

  SvaraRadera
 4. Hej, jag är en liten spammare med ett viktigt uppdrag; Jag ger folk fler sidvisningar, och gör folk populära. Hur jag gör? Jag sprider ordet om en hemsida som genererar fler sidvisningar! Allt man behöver göra för att få fler är att tipsa sina vänner, så går allt som på räls:
  http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=korpen
  Tack för ordet. Hoppas du inte blev alltför irriterad. :)

  SvaraRadera