lördag 9 augusti 2008

Är Sahlin vår nya landsfader

Sahlin presenterar en framåtriktad politik. Självklart gillar jag alla som ser klimat och miljöfrågornas allvar.

När det gäller FRA och integritetsfrågor så är jag inte säker på var Sahlin står än. Vi får se framöver. Enligt Dagen.se så är hon tydlig.

Det som är intressant är att Reinfeldt inte längre verkar företräda ens sitt eget parti, ännu mindre alliansen. De borgerliga partierna måste nog ganska snabbt lyfta fram en ny landsfader om inte 2010 skall bli en extremt katastrof för de borgerliga partierna.

Kanske är det så att moder Svea inte längre skall styras av en landsfader. Kanske skall vi ha en kvinna som statsminister. Helt oberoende av politisk färg så kanske det är dax att byta ut gubbstyret.

Moder Svea behöver befrias från kontrollerande gubbar som krigshetsar (Carl Bildt) och skapar terroristfantasier (FRA-Reinfeldt). Titta på Ahmed The Terrorist

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Miljö Klimat Sahlin Terrorist Waxholm Bildt Reinfeldt lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar