tisdag 4 november 2008

Nya toner om FRA

Ut från frihetslistan åker sången om storebror. Ny klättrare på listan är Allianz - med sin låt Bugg till FRA. Drömspår klättrar ett steg med sin FRA dance remix
Har ni hört den senaste galenskapen från Reinfeldt? FRA-lagen införs utan de 15 berömda ändringarna. Hoppsan vad blåsta de blev i c och fp igen!

Men det får väl bli 2010 som vi röstar bort den lomhörda borgerligheten. Vad jag fattat har både s och mp lovat att riva upp lagen och ta det från början igen. Även v håller den linjen...så låt Reinfeldt lyssna en stund och sedan byter vi ut han.


Centern har tagit ett litet kul sidospår för att få oss att titta på annat än det som sker. Kul grej att granska historien istället för att ta tag i nuet.Jag har ju haft lite bloggpaus eller har rättare sagt har, men jag blir så djävla sur på en regering som vill inför avlyssning av sitt eget folk. Vilka diktaturfasoner!

En av mina många tavlor som kanske kan få symbolisera ögonblicket. Den heter passande nog ögonblicksdjur.


2 kommentarer:

  1. Fast nog kan det vara bra att lära av historien också; http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=410&dok_id=GW02Fö257

    SvaraRadera
  2. Mest upprörande är schackrandet och lögnerna. Det är uppenbart att varken regering eller FRA vågar stå för vad de egentligen avser göra. Ynkedom!

    SvaraRadera