tisdag 6 januari 2009

Du vet inte ett skit - dumhuvud

Nu är jag trött på alla dumma kommentarer om märkliga försvar för folkmordet på Palestinier som utförs av Israel. Till er all idioter som sitter hemma och förklarar hur bra det är att döda människor - åk ner till Gaza en stund och ställ dig framför mördarna så får vi se om du ändrar uppfattning.
Jag har varit i Israel och jag älskar det Israeliska folket. Men nu är det mördare som tagit makten i Israel. Hoppas Israelerna själva byter ut mördarna i nästa val. Om inte lär inte staten Israel ha någon möjlighet att överleva på sikt. Sverige bör nu avbryta alla politiska förbindelser med skurkstaten.

Du vet inte ett skit du vet inte ens om det är Blondibella eller Kenza som gillar det här bandet. Så tro inte att du kan göra några politiska analyser när Mosad och hela västvärdens underrättelsetjänst mörkar folkmordet. Vi får verkligen hoppas att FRA nu slutar allt samarbete med skurkstater som Israel

Läs Esbatis Jinge Svensson mfl bloggar. DN & SvD & AB Omkring 45 människor dödades i israeliska attacker mot skolor som drivs av FN i Gaza. Det uppger sjukvårdspersonal för Reuters. Hittills har 160 barn mist livet. Dagen Tre danska mobila fältsjukhus i Gaza har bombats av israeliskt flyg. Sjukhusen drivs av danska folkkyrkans nödhjälp, som nu slår larm om det inträffade.

Mer intressant av wadström mer bloggar om folkmord israel gaza hamas palestina fra , , moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan övervakning pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , , fra , , Icerocket om: , , fra

8 kommentarer:

 1. Skärp dig och sluta håna folkmordsbegreppet; om Israel verkligen, med en av världens mest välrustade och effektiva krigsmakter, gick in för att döda civilia skulle betydligt fler än några hundra ha dött under snart ett par veckors krig, och det inser du med. Dilemmat är ju att Hamas gömmer sig i tättbebyggda områden och verkar finna ett perverst nöje i att använda sina landsmän som mänskliga sköldar. Det är givetvis taktiskt oklanderligt av dem (israelerna kan inte komma åt dem utan att få världsopinionen emot sig), men moraliskt förkastligt. Til syvende og sidst är det ett krig och i krig dör människor, och så hemskt är det. Att kalla det för folkmord är dock att, med förlov sagt, inte ha alla hästar i stallet.

  SvaraRadera
 2. På tal om hästar så använder väl du "häst" så avtrubbad som du är. Vakna nu i barnkammaren och se verkligheten.

  SvaraRadera
 3. Varför använder du sökord som inte har ett dugg med inläggen att göra? Det kommer ju på lång sikt bara leda till att de som är intresserade av de sökorden blockerar din blogg i sina sökningar.

  SvaraRadera
 4. Knappast ett vettigt inlägg i debatten att kalla folk för idioter alternativt mördare/folkmördare. Irael dödar inte människor för att de tycker det är roligt. Försök sätta dig in i deras tankegångar, och inse att det aldrig någonsin är så enkelt som att ena sidan har rätt och andra sidan har fel.

  SvaraRadera
 5. Jakob:
  Gaza är en av världens mest tättbefolkade områden och det är Israels sak att se till att civilbefolkningen inte kommer till skada.
  Som ockupations makt har du den skyldigheten,och som du säger, om Israel:
  "gick in för att döda civilia" så skulle fler dödas. Israel gör inte det, dom struntar i om dom dödar civila palestinier. Då kan man ju fråga sig om det är egentligen någon moralisk skillnad. Sen säger du att:
  "är det ett krig och i krig dör människor" ja det brukar det göra, men det dör olika många på dom stridandes sidor när det gäller civilbefolkning.

  Och jag vet att jag har "alla hästar i stallet" för jag är hästägare och var och kollade för en timme sen. När kollade du?

  SvaraRadera
 6. Lars. Vilket sökord är irrelevant?

  SvaraRadera
 7. Till Anonym.
  Hamas är folkvalda om du inte visste.

  SvaraRadera
 8. Ja det tog ju tid att klarlägga och som vanligt genererar det inte så stor uppmärksamhet

  "Den 6 januari dödades 43 människor utanför en av UNRWA:s skolor i Gaza. Nu klargör FN-organet att alla döda befann sig utanför skolan"

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=880348

  Hamas policemen have seized thousands of blankets and food parcels that were meant to be distributed to Palestinian civilians in Gaza, UN officials say.

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7869704.stm

  SvaraRadera