måndag 5 januari 2009

Nazisterna släppte in Röda Korset i koncentrationslägren - det gör inte Israel!

Världen skickar mediciner och sjukvårdspersonal till Gaza.
Förgäves. – Israel släpper inte in oss, säger Röda korsets generalsekreterare Christer Zettergren. AB T.o.m Nazisterna släppte in Röda Korset i sina koncentrationsläger. Det gör inte Israel och det säger en hel del om hur Israel ser på människovärdet hos grannfolket Palestina.
”Barnen har hemska skador” SvD
AFP, som refererade till sjukhuskällor, uppgav att 517 palestiner mist livet, varav 87 barn och dussintals civila. DN
Nödrop från norsk läkare i Gaza stad nådde Dagen

Det här är alla filtrerade källor som i stort kontrolleras av Mosad. Det är bara för djävligt att det kan pågå ett folkmord 2009 med stöd från USA och EU. Undrar just om FRA deltar i informationsytbytet och därmed folkmordet. Vad säger egentligen Svenska politiker?
Sverige borde snarast avbryta alla politiska förbindelser med terrorstaten Israel till landets Regering uppför sig som människor och inte djur.

Röda Malmö skriver om folkmordet. Svensson skriver om alternativ Israelisk Media.

Mer intressant av wadström mer bloggar om folkmord israel gaza hamas palestina fra , , moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan övervakning pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , , fra , , Icerocket om: , , fra

6 kommentarer:

 1. Att kalla detta folkmord visar enbart på att du är opåläst och du undergräver dig själv.
  Nazisterna släppte in Röda Korset, javisst, men de satte upp ofantliga potemkulisser; så röda korset rapporterade att judarnan behandlades väl. Härligt härligt.

  Mvh

  SvaraRadera
 2. Mellanösternrealist05 januari, 2009

  Nu får jag faktiskt påminna om att Hamas är en terrororganisation som i sitt partiprogram har staten Israels förstörande som mål.
  Palestinier i gemen är besvikna (däribland Abbas) på att Hamas har startat detta krig genom att skicka tusentals raketer mot Israel de senaste månaderna. Ska Israel bara sitta ner med armarna i kors och låta sig slaktas? Nej givetvis inte! Det som nu sker med luftangrepp och en markoperation är bara staten Israels sätt att försvara sig mot dessa raketangrepp som Hamas är skyldiga till. Till och med Abbas har uttryckt sin besvikelse över att Hamas startade detta krig. Om Israel verkligen ville så skulle man lätt kunna rensa Gaza från terrorister. Saken är bara den att man vill gå fram så försiktigt som möjligt för att inte alltför många civila ska komma till skada. Man tar alltså stor hänsyn till de civila, till skillnad från Hamas som har som mål att mörda civila Israeler utan samvetskval. Detta klart uttryckt så sent som idag av Hamas ledning, att man nu hade civila israeler kvinnor, barn och män som mål att mörda. (se nyheterna)

  SvaraRadera
 3. Hörde på nyheterna idag att Israel öppnat gränser för att släppa in medicin mm, men ingen från palestina kom för att transportera in hjälpen till behövande.
  Så ljug inte så förbannat i ditt tyckande!

  SvaraRadera
 4. Har du källor på att Röda Korset släpptes in i KZ? Då menar jag inte de vita bussarna i krigets slutskede. För mig låter det som en skröna.

  Som sagt, återkom gärna med en källa.

  SvaraRadera
 5. Terror är ett intressant ord som betyder så här. Terrorism (från latin terror 'rädsla, fruktan')[1] avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar. Begreppet härstammar från Jakobinernas skräckvälde regime de la terreur, under franska revolutionen i slutet på 1700-talet.[2][1][3]
  Israel är en terrorstat som tar sig friheten att mörda helt utanför folkrätten. Så sitt ni gärna och tyck vid era datorer medan Palestinas barn dör. Eller gå till kylskåpet och ta en öl till:(

  SvaraRadera
 6. 1. Det finns gott om trovärdiga rapporter om hur lastbilskonvojer skickas in i Gaza med förnödenheter och hjälp - från Israel.

  2. Skadade palestinier vårdas också på israeliska sjukhus. Hur god vård får Gilad Shalit?

  3. Hamas dödar misstänkta kollaboratörer, eller skjuter dem i knäna och lämnar dem utan vård i hemmet.

  4. På gränsen till Egypten finns det gott om hjälp som erbjudits, men som Hams tackat nej till.

  Faktakoll!

  SvaraRadera