söndag 14 juni 2009

Terrorstaten Israel mjuknar?

Nu verkar det som Israel accepterar Palestina. Det var på tiden., Gore & Obahma har visat vägen Det har varit nog med terror från Israel mor oskyldiga barn och kvinnor. Vi behöver bygga en fredlig Planet.Men som vanligt är det väl bara retorik från terrorstaten Israel för att få stöd och del av USA´s pengar...men vänta nu USA har ju slut på pengar. Så kanske kan terrorn ta slut för att det är slut på pengar. Varför skall då amerikansk militärindustri underblåsa dödandet längre?Vi får se vad som händer i Iran, Arabvärlden, Israel, Usa...kanske det börjar gro en tanke hos medborgarna om att det inte är så smart att överlämna sin personliga makt till krigshetsarna...I Sverige har vi moderater och folkpartister som hetsar mot Ryssland bara för att få lura in Svenska folket i Nato.Nej lösningen heter direkt demokrati där folket utser sina ledare i fria val. Det lär inte finnas många människor på den här Planeten som i längden accepterar militärindustrins inflytande eller maktgalna politiker som säger sig slåss för frihet.

Människan arbetar och sliter hela dagarna och inte gör vi det för att några få galningar skall avlyssna & kontrollera befolkningen samt köpa bomber för pengarna.SvD 1 DN 1 AB 1 Expr 1 Dagen 1 2

Mer intressant av wadström Fler bloggar om fra empati israel gaza hamas palestina folkmord moderaterna sverigedemokraterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan frihet Technorati om: , , , , Icerocket om: , ,

8 kommentarer:

 1. En snubbe14 juni, 2009

  Väl skrivet :D

  SvaraRadera
 2. Mycket väl skrivet..

  Lägger till dig i mina favisar.

  SvaraRadera
 3. Jag tror du inte förstår amerikansk ekonomi. Desto mindre pengar de har desto mer satsas det på konflikter och försäljning av vapen. Vad de satsar mindre på är enstaka projekt som kostar för mycket att .. utveckla .. inte produktion och försäljning av vapen och förbättring av storsäljande vapensystem då upgraderingar är lätta att sälja. Israel används för att stimulera amerikansk ekonomi. De pengar så israel får är i huvudsak ~70 procent vanligt papper där USA lovar stå för siffrorna och som _måste_ återinvesteras i amerikansk vapenindustri. D.v.s. USAs regering ger bort vapnen gratis och knappar in siffrorna i bankkonton på vapentillverkare.

  SvaraRadera
 4. Du är så okunnig så det är skrattretande. Den judiska ursprungsbefolkningen erkände en arabisk palestinsk stat redan 1937, och igen i delningsplanen 1947.

  Palestinierna sade nej vid alla tillfällen, inkl 1967, 1979, 2000, 2004 och i augusti 2008.

  Hur vore det om du, som paktfull fullblodsrasist läste på lite historia.

  Du är en nolla. Ajöss.

  SvaraRadera
 5. @Johan
  Du har så rätt i att jag är en nolla. I den digitala världen är vi alla ettor eller nollor.
  På och av skulle man kunna säga. En del människor tycker det är ok att stater ägnar sig åt terror. Så du är väl på och en stor etta.
  Endel av de Palestinier jag träffat har blivit fördrivna och familjerna "utrotade" trots att de och deras släkt odlat marken i generationer.
  Rasister är de Israeler som vill skapa en helt judisk stat. Vart fan skall de 25% som är ateister eller har andra religioner ta vägen. Alla människor har rätt att leva och bruka sin mark utan att huka sig under religösa ok.
  Politik och religion har inget med varandra att göra. Tack för kommentaren Johan och fortsätt gärna att kalla människor för nollor om du tror det leder någonstans.

  SvaraRadera
 6. Johan:
  Hahaha... så typiskt. Håller men inte med Israel i allt så är man rasist. Eller antismeinsdklfjsdkfljasflkj (eller vad fan det nu heter).

  Till Björn:
  Bra inlägg.

  SvaraRadera
 7. Björn, du avslöjar ju bara hur okunnig du är.

  En judisk nationalstat innebär inte att minoriteter inte har sin plats som fullvärdiga medborgare i landet!

  Detsamma gäller "palestinsk" stat (men där vill araberna tvärtom att staten ska vara tömd på judar).

  I en framtida kurdisk stat (ja, kurdisk) så kommer det även att finnas minoriteter. Precis som det gör i alla stater, Japan, Östtimor m.fl.

  Judisk stat hänvisar inte till religionen (Israel är en icke-religiös stat) utan till det judiska folket.

  Om man kan något om Mellanöstern så vet man allt detta. Därför är du så pinsam att läsa.

  SvaraRadera
 8. Jag noterar att du inte har vågat lägga upp mitt senaste svar till dig.
  Fegt.

  SvaraRadera