måndag 20 augusti 2012

Polarna Lambertz & Borgström

Jag tror Leif GW Person faktiskt förklarade vad hela den bristande tilltron till svenskt rättsväsen handlar om. Han sa i slutet på aktuelltdebatten  till Lambetz. Ni är ju bästa vänner du och Borgström.

Kan det vara så enkelt att ett antal personer med för personliga relationer inte klarat av att hålla i sina samhällsroller.
Det är ett mycket intressant perspektiv att se på saken. Vem är polare med vem?

Sture Bergvall skriver ”Jag är frikänd för tre mord och det räcker för att en kommission skall tillsättas. Tre mördare går fria, anhöriga har fått lida, min familjs lidande är oerhört och själv hålls jag fången sedan mera än två decennier. Rättssäkerheten är en demokratifråga.”


3 kommentarer:

 1. Lambertz, Borgström, Klister van det var ju Plast är polare. Dom är vänskapskorrupta. Kwasten som numera kallas Plast gjorde väl upp med Borgtröm att Borgström skulle få 5 miljoner i arvode för att vara Quicks biträde för alla morden förutom de två eller tre första, utan att försvara sin klient. Har något av dom pengarna till Borgströn kanske gått tillbaka som "Kick back" till Kwasten? Ja, är dom vänskapskorrupta kanske dom är korrupta även på anant vis. Men, det är ju inte bar dom här gangsrens som borde ställas till anvar, alla storlugande poliser som muppen Penttinen och hans kumpaner, alla suttit i dom domstolar som dömt inkl. dessa domare är ansvariga. Hel byket borde sättas ien stor bur och köras runt för allmän visning av hur rättssamhällets gangsters ser ut live.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessutom så är Borgström också försvarare till de två flickorna som påstås ha blivit sexuellt utsatta av Julian Assange. Var ligger trovärdigheten hos Borgström? Nej det är en djäkla Nisse, som verkar bara styras av penningen. Hos mig har han förlorat sin trovärdighet för alltid.

   Radera
 2. @Anonym Du kanske tar i lite i dina formuleringar men: visst är det fundersamt om åklagare, försvarare och dommare har någon form av vänskapsrelation.

  Det betyder inte direkt att någon person gjort något för egen vinning men kanske blir det automatiskt så med vänskap att den objektiva kritiska blicken försvinner. Vänner blir dåliga företrädare för de roller samhället tilldelat dem.

  Det är ju helt klart att något gått fel i rättsprocessen.

  En reflektion jag gör att alla personer som varit med och dömt en oskyldig skall hålla sig helt borta från både debatt och nuvarande rättsprocess. Oavsett hur det var tidigare så måste samtliga tidigare deltagare nu betraktas som jäviga.

  Jag har full förståelse för att andra människor som tex Assange inte har tilltro till svenskt rättsväsende. omvärlden ser det som sker i Sverige men vi själva vågar inte riktigt tro att det är sant att vårt rättsväsende havererat.

  SvaraRadera