onsdag 16 januari 2008

Varför inte tala om nu?

Partiledardebatten tillför inte mycket nytt.

Reinfeldt(m) håller på och frågar om vad andra skall göra eller hänvisar till hur man gjort i USA. Verkar märkligt att Sveriges ledare talar om vad en utgången president gjord för 15 år sedan.

Olofsson (c) passade i sitt anförande på att slå ett slag för klimatet och uppmanade till att använda lågenergilampor och stänga av teven på riktigt. Det känns som om Olofsson klickat in på någon sida på webben om energisparråd. Men vi måste väga riskerna med växthuseffekten mot de med kärnkraft tycker Björklund(fp). Wetterstrand (mp) tog upp problemen med slutförvaring och de miljöfaror som finns vid uranbrytning. Hägglund han tittar upp i det blå och försöker förstå åt vilket håll vinden blåser. Ohly(v) han gör nog så gott han kan men det partiet behöver nog en ny röst att föra fram partiets tankar.

Ibland kan partiledarna vara riktigt roliga och Sahlins kommentar var klockren:)

"– Bara då låter vi patientsäkerheten gå före vinstintresset, säger Sahlin.
– Det verkar som
Mona Sahlin kandiderar till Stockholms läns landsting, kontrar Reinfeldt.
– Jag tänker inte ta över efter Filippa Reinfeldt, jag planerar att ta över efter Fredrik, blir Mona Sahlins svar."


Planer är planer och nu är nu. Just nu håller moderaterna på och säljer ut Sverige och till reapris. De turerna som kristdemokraterna fått äran att administrera är ett sorgligt kapitel kantat av märkligheter och jäv. Dagen skriver lite roligt med betyg på patrtiledarna.

Du kan väl passa på och rösta här när du ändå är på besök.
Kanske blir det nyval snabbare än någon idag anar..men det är nu det sker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar