torsdag 6 mars 2008

Det verkar gå utför i en uppförsbacke

Clinton verkar inte vinna texas som jag skrev om tidigare idag.
Reinfeldt verkar inte ha vunnit de unga.
Om det är latinamerikaner som kommer att avgöra i USA så kanske Reinfeldt skall börja fundera på utanförskapet moderaterna lyckats skapa för sveriges unga. Inget jobb, ingen bostad det här ser inte bra ut Reinfeldt. - Uppdraget är inte att bli älskad av alla, konstaterade han.
Nej kanske inte, men statsminister har ansvar för att alla är med och att motverka utanförskap...var det inte så han sa..
...eller var det folkpartiets tvångsåtgärder som avsågs. Helt otroligt hur det kan handla om invandrarflickor helt plötsligt. Vilken usel populism de bedriver i alliansen. Det är väl fler pojkar som inte är på plats i skolan eller??

Intressant

3 kommentarer:

 1. Men Björn...var har du varit de senaste tolv åren? Att påstå att "moderaterna" (antar att du syftar på nuvarande regeringen, som i realiteten är en höger/mittenkoalition, men du är tydligen inte så nogaräknad) skapat utanförskap är bara tramsigt. Tvärtom visar underlag från såväl försäkringskassan som AMS på kraftiga förbättringar och kraftigt ökad sysselsättning främst bland unga, invandrare och långtidsarbetslösa. Precis de grupper den tidigare regeringen så kapitalt misslyckats med att hjälpa in på arbetsmarknaden.

  Det har skett fler kraftfulla reformer med tydligt mätbara resultat i Sverige de senaste 18 månaderna än under två av de tre sista socialdemokratiska mandatperioderna (ja, det är riktigt - alltså de senaste åtta åren!). Mot bakgrund av bl.a. detta blir dina påståenden lika förvirrade som felaktiga.

  Björnen sover heter det i den populära barnvisan, och det visar du med all önskvärd tydlighet i dina inlägg.

  SvaraRadera
 2. m har gjort mer för unga än s

  SvaraRadera
 3. Hej Sokrates
  Siffrorna på af, kronofogden, bostadsförmedling, socialtjänsten pekar jut på att det är unga som är förlorarna. Dessutom drabbas stora grupper unga med olika handikapp av det försäkringskassan just nu håller på med. Så Björnen är nog vaken. Går inte att vara i ide i det här varma klimatet.....

  SvaraRadera