måndag 10 mars 2008

Ok då, jag skriver om Carola

Jag är egentligen ganska trött på att press och bloggar skriver om musiker istället för musiken. Carola är ett bra exempel på när media spårar ur ordentligt. Läs mitt tidigare inlägg om när Gert Fylking drog igång sin kampanj mot just Carola.
Nu är inte han ansvarig utan de journalister, (om man kan kalla de där hyenorna för journalister), som livnär sig på förnedringsjournalistik.

Så en gång för alla Carola sjunger vackert och fyller upp de arenor hon uppträder på. Carola är en stor artist framförallt så lyssnar jag hellre på henne än urspårade radiopratare.

AB 1 2 3 4 CAROLA, NORDMAN, ANDRA CHANSEN YTTRANDEFRIHET Intressant mer av wadström

7 kommentarer:

 1. nja...det där om Carola vet jag inte om håller med om...men smaken, den är som baken...fast jag lyssnar inte så gärna på Fylking heller,så där är vi överens i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Kan ju inte annat än att hålla med! Man kan tycka vad man vill om Carola som sångare, det står var och en fritt! Men att såga en människa vid fotknölarna som skvallerjournalister och massmediala förståsigpåare gjort med Carola de senaste åren och framför allt den senaste månaden är vidrigt! Undrar om de tänkt på att hon precis som vi andra går och tänker på hur andra uppfattar henne, och kanske får svårt att sova och ont i magen när andra stenhårt sågar hennes person om och om igen.

  Jag skäms å deras vägnar, och hoppas att de en dag också har vett att skämmas!

  SvaraRadera
 3. Tycker det här med Carola är ett bra exempel på hur högmod går före fall.

  SvaraRadera
 4. Tyvärr Carola ! Du skiker för mycket, Jätte glad för att du inte kom vidare, Låten var inte bra. Therese och Nordman har nog varit det bästa. saknar Velvet, kommer att bli en Hitt. Tro mej.
  BWO

  SvaraRadera
 5. Håller med om att häxjakten är absurd. Carola ställde upp med en dålig låt och därför tog hon sig inte vidare. Fylkings kommentar om henne blåstes upp mer än den förtjänades - han har till viss del rätt att hon gör en del extremt korkade uttalande. Mediaträning kanske vore något? Men hennes sångröst är bland det bästa - och det kan ingen ta ifrån henne....
  /Lena

  SvaraRadera
 6. Är inte det minsta förvånad över hur lilleputtlandet Sverige åter igen visar hur grymt och småaktigt avundsjuka vi är på alla som är duktiga och lyckas, för att inte tala om hur oerhört svårt vi har för att acceptera dem som vågar vara lite annorlunda. Och vem ska kasta första stenen????Gert Fylking jo pyttsan , en man vars enda bedrift är att vara snuskig och barnsligt fånig , fortfarande kvar i kiss och bajs åldern....vem skrattar åt honom idag???? Nej Carola även om jag inte har dig som min första favorit när det kommer till musikartister så kan ingen ta ifrån dig en sak, nämligen DU är enormt duktig och proffsig som artist och låten som ni framförde var jättebra och den kommer att bli hur stor som helst ändå.
  Dessutom finns det andra större länder västerut som jag är säker på skulle uppskatta en artist som Carola på rätt sätt, där inte alla är så fjuttigt avundsjuka, så varför inte göra som många andra duktiga svenskar gjort, Peter Stormare och Stellan Skarsgård tex, flytta till USA Carola.
  Susanne i Göteborg.
  ps hur många av dem som gick vidare till finalen håller på en Internationell scen ???

  SvaraRadera
 7. Det glädjer mig i och för sig att Carola har lärt sig att det inte räcker med att hon visar sig för att hon ska vinna. Men att håna henne är kanske lite onödigt.

  SvaraRadera