torsdag 17 april 2008

Alkohol och arbete hos moderaterna

Det finns många kommentarer om hur duglig och omtyckt politikern är. Det lyfts också fram bilder av den hårt kämpande kvinnan och hennes barn.
Det enkla faktumet är att alkohol och arbete inte är förenligt.
Så har man en ledande företagspost eller som i det här moderata fallet i Stockholm, ansvar för att leda en kommun, finns bara en lösning omplacering eller avgå. Innehållet i de kortkurser och stödgrupper som ges förändrar sällan en människas alkoholvanor. Så tack och hej in med nästa tjej eller troligen blir det väl en man. Vi får väl se om moderaterna hittar någon utan skatte eller alkoholproblematik. Det verkar inte vara helt enkelt.
Sedan är det bara att önska den avgående politikern lycka till med sitt liv och hoppas hon får ett bättre liv framöver utanför det offentliga livet.

Men hej och hå vad detta engarerar bloggarna...lite exempel
Kristina Axén Olins avgång har något att säga oss alla - framför en mer familjevänlig politisk kultur! En kvinna bör efterträdas av en - kvinna
Axén Olin visar styrka INTE ENS KRISTINA AXÉN OLIN En blomma till Kristina ett öde av 120 001 Axén Olins avgång olycklig, även om jag inte uppskattade henne Ett mycket tråkigt besked idag Kristina Axén Olin - Min förebild Kan vi få mer human drogpolitik i Sthlm nu?Stockholms finansborgarråd Kristina Axén Olin avgår! En praktisk ideolog med fötterna på jorden Oväntad Typiskt Politiker är utbytbara! TACK KRISTINA! Hon-med-våfflat-hår avgår Att vara mänsklig En praktisk ideolog med fötterna på jorden Klarar inte moderaterna jobbet? Jag har full förståelse... Länkar till detta inlägg Politik kan vara ett helvete Olin går
Stockholm's Mayor Resigns Stockholms järnlady lämnar Ulf Adelsohn efterträder Kristina Axén Olin?Tråkigt besked från Axén Olin Lowdin.com i Bromma, Resursbloggen, Lasses blogg, MinaModerataKaramell..., Akademin för klassis..., Pär Ströms blogg, Ord av Jerry, MinaModerataKaramell..., Bloggarna.se, I hell-mans värld och Stockholm enligt Ank...

SvD 2 3 4 DN 1 2 3 4 5 Aftonbladet 1 2 3 Övrigt att bli påmind om 1
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , alkohol, moderat, stockholm, ansvar,

1 kommentar:

  1. Visst är det lustigt att en person kan få så mycket positivt utrymme.

    Jag tycker dock att man ska passa sig för att dra in alkohol i den här diskussionen nu. Om detta vet vi inget. Däremot vet vi att alkoholbruk kan vara ett tecken på annat. Du vet - Varför super Jeppe?

    I det här fallet så tror jag faktiskt att det räcker med att vara ensamstående mamma för att inte hinna med och då är det klokt att välja barnen i första hand.

    SvaraRadera