söndag 4 maj 2008

EU marknadsekonomi i klorbad

I USA är det sedan länge tillåtet att doppa slaktade kycklingar i klordioxid för att bli av med bakterier som salmonella och campylobacter. EU har däremot förbjudit sådana kemiska duschar och reningsbad vilket retat upp USA som anser att förbudet hindrar
............den fria världshandeln..

Jag som trodde att EU skulle vara en marknad som inte styrdes av USA...så fel man kan ha..fri får en underbar betydelse när handelsman och ekonomen får styra...

Många är bloggarna som kommenterar klorbadad kyckling.

Klorbadad kyckling fungerar Skapelsens krona Låg risk för klordoppad kyckling i Sverige Klorerade kycklingar. Visst är Eu fantastiskt! Klor ska dras in Risk för fokustappande nu Kackel i hönsgården Varför ska man äta klorbehandlad mat? Vill du bjuda på denna Kyckling? Klorbadad kyckling kan säljas i Sverige Till lågpriskycklingens försvar Till lågpriskycklingens försvar Nu måste du ta ställning när det gäller kycklingen! Hälsosam kyckling? Klorkyckling, USA, England, Sd m m Hurra! Äntligen klorbadad kyckling! Klordoppad kyckling med ungsstekt potatis?

Mer intressant av wadström. Andra om: jordbruk livsmedel EU

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar