måndag 23 juni 2008

Muf kör en Federley

Ordföranden i moderaternas ungdomsförbund Niklas Wykman hotar i sin blogg med att lämna partiet om det inte ändrar sin position när det gäller den nya signalspaningslagen. "Jag kan inte vara medlem i ett parti som företräder idén att avlyssna alla svenskars mejl och telefonsamtal", skriver han.

Det var inga moderater i riksdagen som röstade nej i förra veckan. Vem fan bryr sig om Muf - inte moderaterna - det är synligt för alla.
Så till Niklas Wykman snacka inte så mycket. Vi har sett nog av pladdrande frihetskämpar så att göra en Federley går vi inte på.

Sentios senaste väljarbarometer visar de lägsta siffrorna för folkpartiet och kristdemokraterna sedan valet 2006.
Folkpartiet får 4,5, det är en sänkning med 3 procentenheter sedan valet. Kristdemokraterna får 3,0, vilket är 3,6 procentenheter lägre än i valet.
- Folkpartiet och Kristdemokraterna har inte haft så låg uppslutning sedan Sentio Research Sverige började sina politiska mätningar i Sverige i oktober 2005, skriver undersökningsföretaget i sitt nyhetsbrev.
Att alliansen just nu lider av en svår inre kris behöver i ingen Einstein för att förstå. Det är oro i ankdammen. I Bvu så kommer ingen av c, fp eller kd just nu över 2%.

För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar