onsdag 18 juni 2008

Reinfeldt kör rätt in i väggen

FRA-lagen har visat oss vad alliansregeringen menar med demokrati och att lyssna på folket.
Nu kör de vidare....stötande!

Trots att Irlands väljare sade nej till EU:s Lissabonfördrag ska Sverige ratificera det i slutet av året. Och några svenska krav på förändringar av fördraget är inte aktuella.
Jag kräver folkomröstning!


-on all sides- HD Dagen Expressen DN AB SvD Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagenTechnorati om: , , ,,Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

 1. http://shithitthefan.blogspot.com/

  Källa: Dagens Nyheter 17 oktober 2006.
  Fredrik Reinfeldt uttalar sig om de två egyptiska medborgare som 2001 med CIA:s hjälp avvisades till hemlandet, där de utsattes för tortyr.
  Källa: Sveriges Radio P1, Studio Ett, 12 december 2004, kl. 17.00-17.45.

  ...jag är också beredd på att skriva under på att Sveriges del i kampen mot terrorismen kommer att tänja en del gränser ... eh ... för vad vi än så länge uppfattat vara korrekta sätt att agera.

  Det finns legal grund för detta. Jag tror att svenska folket [ska] ställa in sig på att det kan hända igen.

  Både att utländsk säkerhetstjänst opererar på plats i Sverige.

  Och att det kan ske avvisningar till länder som använder annat än allmän domstol för att pröva skuldfrågan. ... eh ... Och ibland kan det vara bra att vara rak över det, snarare än det vi har upplevt, tycker jag, för att försöka ... eh ... komma undan diskussion i den här frågan.

  Nu vet ni va han menar!

  SvaraRadera
 2. Ja, Björn, inte bara stötande, oskickligt dessutom!

  SvaraRadera