söndag 29 juni 2008

Se filmerna

Det finns mycket på vårt stora Internet Men jag vill att du ägnar 2 timmar av ditt liv och tittar på filmer. Du hittar dem längst ner till höger på den här bloggen.
Del 1 handlar om Kristendom.
Del 2 handlar om Terrorism
Del 3 handlar om Centralbanken.
Du har redan värderingar och din sanning så det är inte farligt att se filmerna. De är mycket tankeväckande..debattera gärna vad du får för tankar av filmerna.

Jag själv anser att
Del 1 är rätt korrekt.
Del 2 är klart konspiratorisk och klart annorlunda mot den verklighetsbild jag har. Jag har dock svårt med just den delen om Pentagon där ett flygplan sägs förgasat medan människokropparna fanns kvar.
Del 3 innehåller så stora tidsperioder att filmen behöver ses några gånger. Den är skickligt gjord och jag tror man skall se den flera gånger.
Sammantaget växer det fram en rätt mardrömslik bild av dessa tre filmer som inte bara går att avfärda.
I vanliga fall skulle jag bara sett filmerna och fladdrat vidare på Internet men:
Det är FRA-lagen som fått mig att plocka fram filmerna på den här bloggen. Jag har nämligen inte hittat ett enda svar på vem som är fienden. Jag har inte fått ett enda svar på varför alla svenskar skall avlyssnas.
När jag insåg att Nelson Mandela stod på USA´s lista över terrorister fattade jag att vi lever i något slags allvarlig lögn. De här filmerna får mig att tänka. Jag hoppas att du tar dig tid att se dem.

Jag hoppas jag slipper idiotkommentarer om vänstertrams och så vidare. Jag personligen är inte förespråkare av något socialistiskt samhälle. Jag köper heller inte budskap i filmer rakt upp och ner. Så hoppa äver skitsnacket och låt filmerna få reflktera mod den sanning du själv har. För du har väl sanningen eller hur---

Jag vill ha ett samhälle som bygger på en så sann vetenskaplig kunskap som möjligt. Jag vill ha ett samhälle där människan, djuren och naturen kan leva i en långsiktig fredlig existens.
Människan som varelse är fri. Frihet och yttrandefrihet är det enda som kan leda oss rätt i framtiden. Det händer något i Sverige nu som inte bara har att göra med att det råkar vara en borgrlig regering. Under socialdemokrater och Bodström hade vi nog varit i samma situation.

Vi behöver nog se till att i återtar vår frihet igen i Sverige. Det enda sättet jag vet är att varje människa börjar granska det nu som är och inte lyssna på sagor om varför eller myter om framtiden. Vår frihet och yttrandefrihet är i fara så enkel är min analys.

Den avlyssningslag som i förra veckan röstades igenom av den amerikanska senaten liknar på många sätt den svenska FRA-lagen, inklusive det faktum att spionorganisationerna skiter i alltsammans....

Jag avslutar med en sång till friheten. Klicka här.


För övrigt anser jag att FRA-lagen bör förstöras

Mer intressant av wadström

1 kommentar:

  1. Jo det där med Nelson Mandela är ju ett fint exepel på säkerhettjänsternaströghet. Vi har ju ett liknande fall i Sverige med "den där målaren på 70-talet" hans namn undflyr mig, men om jag minns rätt var han medlem, ett kort tag, i ett parti till vänster om VPK och fick en helvetes massa bekymmer i flera årtionden efteråt. Även efter att SÄPO erkänt attfel begåtts så vägrade de ta bort målaren ur diverse spärr-register. Najs.

    SvaraRadera