tisdag 15 juli 2008

FRA på allsång på skansen

Komikern Sissela Kyle stod för pausunderhållningen mellan artisterna och allsångerna i kvällens ”Allsång på Skansen”.
Iklädd kinesisk uniform drog hon skämt om Kina – och att de snart invaderar Sverige.
Det var ett inslag i tiden. Hon eller hennes textförfattare hade fattat att USA har gjort sitt i världsekonomin och att Sverige bör rikta blickarna till det ekonomiska centret i världen Kina.

Det står en hel del i tidningarna att nu är botten nådd på börsen. Främst är det DN som försöker ingjuta lite hopp hos blåsta sparare. Men GM lär göra konkurs och börsen lär falla betydligt mer under året. Det är helt realistiskt med tanke på att all tillväxt svarar i stort Kina för. Vi har ju en regering med skräck för rött så vi får väl åka med i USA-raset....

Hon, Sissela, han även med att dra en vits om FRA.
Så nu talar de väl om FRA överallt utom hemma hos Reinfeldt som tycker att hans befolkning är dumma i huvudet som inte vill bli avlyssnade.

Ove Thörnqvist med sin varmkorv var kul att se. Det visar att 80-åringar fortfarande rockar..hoppingivande..det finns hopp om ett liv efter 2010:)

Annars lyssnar jag med intresse på Nytt Land..det är riktig allsång!!

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Martin Bentancourt terrorist lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, skansen allsång sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

  1. Varför är det OK att vara rasistisk mot asiater? Ska Kyle smeta in sig med skokräm när Allsång får en svart gäst? Jag spyr.

    SvaraRadera