söndag 6 juli 2008

Hans ekonomiska bygge kan vara på väg att braka samman

Reinfeldt iakttar respektfull tystnad gentemot Riksbanken medan han betraktar hur hans ekonomiska bygge kan vara på väg att braka samman Så slutar AB en artikel om ekonomin.

Jag tror ändå att mitt gamla inlägg "Ekonomerna är idioter men det är du som blir båst" står sig

Sedan alliansregeringen genom avlyssningslagar och andra inskränkningar av individens frihet lyckats få stora delar av folket mot sig, så är vi idag som en båt utan kapten på ett stormigt hav.
En regering som bara har som plan att sälja tillgångar och dela ut skattesänkningar till redan välbeställda har ingen beredskap på den ekonomiska situation som nu inträder.
Det är dessutom tragiskt att se en regering som så totalt skiter i att genomföra de förändringar som krävs i klimatfrågan.

Jag kommer ihåg en gång jag besökte Sovjet. Det fanns ingen arbetslöshet, men det satt en gubbe eller gumma i varenda vrå och vaktade. Det är lite kusligt när en regering väljer att övervaka sitt eget folk istället för att utveckla landet.....Sovjet föll, vilket alliansen också gjort.. idag har vi en elit i Riksdag och regering som helt tappat kontakten med medborgarna och dessutom tappat kontrollen över landets ekonomi....

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , ekonomi fra fra-lagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar