torsdag 17 juli 2008

M+sd är en FRAmgångsaga för Sverige...eller hur

Moderate riksdagsmannen Christian Holm leder moderaternas strategigrupp utesluter inte att Fredrik Reinfeldt skulle låta sig omväljas med sverigedemokraternas stöd?- "Jag tror inte att vi kan utesluta några situationer när det gäller val. Vi måste se till att vi får en stabil majoritet för alliansen."
Stabil majoritet för alliansen...det är det som moderat politik handlar om, makt, makt, makt...vilken politik som bedrivs verkar ha mindre betydelse..Lycka till Fredrik & Jimmie

Så har säger Jimmie Åkesson: "Sd kommer aldrig att medverka till att Mona Sahlin blir statsminister"

Så då är den politiska arenan ganska klar till 2010 eller hur.
Laguppställning på högerkanten Fredrik Reinfeldt (m)-Jimmie Åkesson (sd)- Göran Hägglund (kd)--------Jan Björklund (fp)

I mitten ett grönt alternativ som är lite kluvet Maud Olofsson (c) vill gärna tillhöra grabbarna !! på högerkanten och mp står där lite grönt ensamt i mitten. Maria Wetterstrand (mp), hon orienterar sig alltmer mot Mona Sahlin (s) .

Det påminner mig om en gammal sång "Det är något konstigt med friheten" ..Någon som minns den lilla sången.. här är den;) Den är aktuell inte bara i fråga om jämställdhet utan även i det nya övervakningsstat vi fått från Herrarna.

Dagens FRA får väl bli från expressen: "Några lärare, en brandman och en golvläggare. Det är yrkestitlarna för några av de människor som Försvarets radioanstalt, FRA, ska ha lagrat uppgifter om på 90-talet."
Det var innan alliansen upphöjde detta till lag...nu registeras vi alla när vi talar i telefon eller skriver brev. Det är verkligen ett Nytt Land Reinfeldt & Åkesson skapat.
Men idag avslutar jag med sången om storebror FRA

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: terrorist lex orwell lex reinfeldt religionsfrihet den kristna högern , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar