onsdag 16 juli 2008

Lägg ner FRA - Byt ut den militära ledningen i (fp)

Skrota detta missfoster som FRA är.

Rick skriver informativt FRA skulle bli en Echelonnod så den som inte ser kopplingen till Bush kan lika gärna fortsätta och blunda. Sov gott imorgon kanske du inte vaknar upp. I varje fall inte i ett fritt Sverige. Men visst säljer Reinfeldt våra privata liv till andra stater. Vi har ju även sett hur det under Perssons tid hämtades Svenskar till tortyr i Bushs eget drama.

Sverige är en fri stat och vi svenskar är fria medborgare i denna stat. Visserligen vill Reinfeldt att vi skall upphöra som stat och underordna oss EU-lagarna. Men den processen finns det gott om tid att stoppa. Nu gäller det försäljningen av vår integritet och frihet.

Nu vill jag ha en riktig medborgarundersökning på vad som egentligen pågår mellan Bush - Bildt & Reinfeldt.

Lite länkar till aktuella amerikanska projekt. SvD 1 2 och så lite svensk vapenindustri. Saab har fortsatt stora förhoppningar på försäljningen av Gripen på världsmarknaden. Ett antal nya marknader bearbetas. Så avslutar vi med det fd frihetspartiet och Björklunds dröm om Natomedlemskap. "Idag samlas Natoländerna till möte i Riga. Vad är då mera lämpligt än att nu gå igenom frågan om svenskt Natomedlemskap" Echelon passar fint in detta eller hur?

Det var bara en sak folkpartiets ledning glömde..... Det var min epost, mina telefonsamtal, min frihet, min yttrandefrihet, ja inte bara min utan hela svenska folkets integritet de sålde.

Jag avslutar med Ricks ord "Att bara jämna byggnaderna med marken verkar snart vara ett för skonsamt alternativ för den här korrupta “firman” till myndighet."

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: PRIVATLIV terrorist lex orwell lex reinfeldt den kristna högern , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Reinfeldt Bildt Bush Ecelon Echelonnod Nato Björklund militär Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

 1. Det blir krig med Kina
  Överlevnadsmässigt= miljö, ekonomiskt etc
  1,2 mdr kineser och miljöeffekten och framförallt framtida lösningar som kan ske (teknologiska och civilisationsmässiga= knäppjök kommer på något, regimen/organisationsmässigt= tex ideologi och teknik)
  Sen utländsk arbetskraft från Kina= olagligt när det är en diktatur
  Västvärlden som får dra lasset igen
  Enda troliga scenariot
  Pratar om miljön= hur ska vi annars rädda?
  Det kan behövas ett större krig för att rädda planeten jorden.
  Utsläppsrättigheter och miljöpåverkan mm.

  SvaraRadera