lördag 9 augusti 2008

Reinfeldt är svag och har gjort sittVad säger han karl i Waxholm!!


"Vi ser ryska aggressionshandlingar i strid med internationella konventioner. Det är viktigt att samlas kring krav på att våldsanvändningen upphör i Georgien, säger Reinfeldt. Fredrik Reinfeldt tog också tillfället i akt att påpeka att den typen av händelser som nu i Georgien är ett skäl till att FRA-lagen behövs"

Jösses vilken amatör! Vad har avlyssning av min telefon och epost med USA-Georgien-Ryssland att göra! Så fult av Reinfeldt att försöka bevara sin privata maktposition på bekostnad av att lösa en konflikt i Europa. Hur förhindrade FRAavlyssningen konflikten. Det kanske är exakt tvärtom för de som vet vad Ecelon är..fundera..

Alla ni läsare av svensk press och media. Krig är hemskt. Krig skall alltid motverkas. Bildt bidrar till ökade konflikter i världen. Sverige är inte oljeindustri och militärindustri i andra länder. (läs USA). Sverige är ett fritt land och vår regering skall inte springa ärenden...

Nu har Reinfeldt visat att det är Bildt som styr moderaterna. Hejdå Reinfeld tyvärr kan vi inte ha en svag statsminister som styrs av andra intressen än svenska folket..

När moderaterna nu har fullt internt krig så får vi väl alla vädja till centerpartiet, folkpartiet eller kristdemokraterna. Upplös Sveriges regering nu för Sveriges skull. Sluta lalla med i galenskaperna längre! Skapa en allians för svenska folket!

DN 1 Svd 1 Aftonbladet 1

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Georgien Waxholm Bildt Reinfeldt lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

6 kommentarer:

 1. Rapporter gör gällande att det var Georgien som startade med att ge sig in i utbrytarregionen Nordossetien (som vill återförenas med Ryssland).

  Rysslands angrepp var alltså ett svar på en Georgisk aggression.

  SvaraRadera
 2. sydossetien ska det vara i inlägget, inget annat.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker nog att Reinfeldts uttalande var rimligt; han utnyttjade pedagogiskt en dagshändelse för att exemplifiera FRA-lagens mening.

  FRA-lagen är ju INTE till för att avlyssna dig och mig på vår telefon (även om risken att det kan göras kanske nu är för stor - jag är ingen stark förespråkare för FRA-lagen), utan vitsen med FRA-lagen är ju att fånga upp kommunikation om just sådant här - vad talar Ryssland, Georgien, olika separatister om. Syftet kan vara att få handelsvara om annan liknande information, och helt enkelt att skydda svenskar - skulle svenska mål bli aktuella så är det mycket värdefullt att veta så mycket som möjligt i förväg.

  SvaraRadera
 4. matthias!

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Informationsbyr%C3%A5n

  SvaraRadera
 5. Som Leo skriver "informationsutbyte".

  Det räcker faktiskt att båda sidor redogör för händelserna fram tills första skottet så ser man, och då FRA redan lyssnar, borde de inte ha information som kan styrka deras existens?

  Konflikten startades dock av USAs framdragning i gamla sovietstater. Kriget startades dock av Georgien som kände sig "hotade" av rysk närvaro i en utbrytarstat (vilket pågått i ca 19 år!).

  SvaraRadera
 6. Leo: Ja, och det är väl ännu ett exempel på att det är bättre med lagstadgad, kontrollerad underrättelseverksamhet. IB-byråns fel var att de verkade olagligt. Det de gjorde i sak var till stor del bra.

  SvaraRadera