lördag 9 augusti 2008

Byt ut Bildt eller avgå Reinfeldt.

Byt ut Bildt eller avgå Reinfeldt kan vara ett magstarkt uttalande.
Bildt springer ärende åt andra än det svenska folket. Jinge beskriver ur sitt perspektiv en del idag på sin blogg som är läsvärt.
Jag personligen gillar inte moderaternas politik överhuvudtaget. Även (kd) knorrar lite ibland. Men nu är det de fd. liberala partierna (c) och (fp) som givit Reinfeldt makten och då får vi respektera partiviljan. Konflikterna inom moderaterna skadar Sverige som land. Framförallt är det Bildt som skadar Sverige

Hans anknytning till folkmordsregimer i Afrika via oljebolag är väl kant Hans agerande när det gällde natoubåtarna tidigare är väl känt. Hans agerande när det gällde senaste folkmordet i Europa börja bli väl känt. Bildt driver varje dag en politik som gynnar krafter i USA och inte svenska folket.

Det senaste angreppet på Ryssland från Bildt är bara för mycket.....
Jag brukar inte svära i min blogg. Men hur i &%¤##¤/!?%¤# kan Bildt uttala sig om att EU och FN skall aggera mot Ryssland. Vad är det han håller på med Bildt. Anser Sverige att det är Ryssland som skapar konflikten?

Sverige skall aggera för fred och säkerhet inte för oljeindusti, miltärindustri och annat skit...Vem ger den där lille mannen Bildt utan mustasch, rätten att aggera som han gör. Jo det är Reinfeldt framförallt. Han är statsminister. Men i slutänden så är det Svenska folket.

Så direkt till Reinfeldt. Du har nu sett vad Bildts försök att ansluta Sverige till Ecelon får för konsekvens. Svenska folket accepterar inte FRA. Sifo visar siffror i AB 1 DN Svd HD osv..
Självklart väntar vi på ditt Waxholmstal men... Reinfeldt det är allvarligare än just FRA-lagen. FRA är en del i en politik som Bildt "tvingar" in moderatena i. Vakna nu Reinfeldt och städa i partiledningen.

Återställ ordningen Reinfeldt. Skaffa en ny utrikesminister eller avgå. För Sveriges skull.


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Waxholm Bildt Reinfeldt lex orwell , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , Icerocket om: , ,

1 kommentar:

  1. Men naturligtvis är det Ryssland som skapat konflikten. Finns det någon som tvekar om det? Ryssland har ju understött separatisterna - alltså understött terrorverksamhet och lagbrytande i ett grannland. Georgien har tålmodigt försökt finna fredliga lösningar, erbjudit långtgående självständighet för de här provinserna. Till slut såg man sig tvungna att återta kontrollen med visst våld. Nu deklarerar sig Ryssland elegant som "fredstrupper" och går in "för att säkra freden". Det är ett slugt maktspel, som litet grand liknar hur de tog makten i Baltikum vid andra världskriget. "Vi kommer och hjälper!" Bomba, döda, förstör - och säg samtidigt till omvärlden "vi kommer bara och hjälper". Sverige gör rätt och klokt i stå enat med omvärlden mot Ryssland. Georgien är regionens föredöme, förmodligen ett EU-land inom inte alltför avlägsen framtid.

    SvaraRadera