lördag 13 september 2008

Årets FRAbild

Den här hittade jag, ingen upphovsrätt har jag till den;) Men jag hoppas den som gjort den vill ha den spridd. Den innehåller faktiskt något viktigt som många glömt. Dvs, hur folkpartiet hanterat andras mail tidigare. Nu sitter de i regeringen och vill ge sig själva (staten) laglig rätt att läsa andras mail.


Populistiska folkpartiet börjar få kalla fötter. Nu låter de inte ens allianskollegan kd komma med sitt förslag om ytterligare kontroller:)
Motståndet mot alliansens kontrollsamhälle vägrar dö skriver SvD. Ja är det så konstigt? Vem vill ha den här mannen i örat...inte jag.

Det är rätt tragiskt med moderater . De kan inte se längre än de budgetsiffror som ligger framför näsan just nu. Utrikespolitik har blivit en pajaserna arena där män som Bildt har sitt eldorado. FRA-lagen från Reinfeldt har samma risiga trovärdighet som alltmer av den moderata politiken uppvisar. Prova och kör och kontrollera och tänk efteråt. Folket är ju så korkade och ointresserade ...eller hur.....2010 kommer allt närmare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar