lördag 13 september 2008

Helt förundrad - är FRA lika naiva?

I dag smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin. Men en stor grupp andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.
Den vinklingen i Expressen kanske ändå är en korrekt vetenskaplig hållning. Det okända är ändå det okända eller hur..Även aftonbladet skrev lite på temat osäkerhet.

Men att inte förstå att det finns "fåglar" som flyger sina egna vägar. Hur korkade är de egentligen forskarna. De bygger en enorm anläggning för dina och mina bidragspengar till EU och så kan de inte anställa en vettig datakunnig människa att skydda systemet.

Hackare tog sig in i systemet – men lovade att inte förstöra något.
En hemsida färgad röd med budskapet att experimentets ansvariga tekniker är "skolbarn".


En tröst i bedrövelsen är väl att när någon får lust så vänder de väl upp och ner på FRA också. Skulle vara rätt komiskt om alla sparade filer på FRA helt plötsligt bara blev de här .

Men men var lungna käre svensk. FRA har ordning på grejorna det är bara de virriga forskarna som letar efter universums uppkomst som inte förstår sig på data..hantering...du kan sova tryggt med att dina telefonsamtal och mail finns hos den här mannen.

Ursäkta det blev en bugg i systemet..den här mannen menar jag så klart...eller som Nalle Puh skulle sagt...det är samma sak:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar