söndag 28 december 2008

Släng ut månglarna ur templet (planeten)

Jag får väl skriva med lite religös ton i dessa fridens dagar när frälsaren är född.

Påven har startat krig. Han har startat krig mot de som är som han, just det människor. Kärleksbudskapet har viss försvunnit ur kyrkan. Israel beter sig lika illa som nazisterna en gång gjorde. Låste in ett folk, förnedrade folket och avrättade på måfå. Det borde väl enligt de flesta religioner att vara syndigt att avrätta män, kvinnor och barn. Han Jesus lär ha sagt något klok om att slänga ut månglarna från templet. Det är väl inte allt för svårt att förstå att det var planeten han avsåg och inte någon stenhög långtbortistan.

Kanske något för KD att fundera över nu när de satt sig i fotboja med Reinfeldts ultrakonservativa rörelse. Nu är det drygt 3 dagar kvar till kafkaland inträder i Sverige. Reinfeldt kommer av historien minnas som den man som omvärderade frihetsbegreppet. Staten är nu fri att avlyssna alla svenskars epost och telefonsamtal. Och i vanlig månglarstíl så gör man sig en hacka på att sälja våra privatliv vidare i utbyte mot andra människors privat liv. Gott Nytt ÅR önskar jag det lurade folket.

Men nu måste jag få skriva om lite gladare nyheter. Hela familjen har legat sjuka i jul, mysigt eller hur. Av husets 4 datorer återstår nu 2 som fungerar. I loooove microsoft, förbannade skitprogram. Den ena burken fastnade i en evig lop i microsofts uppgraderingar. Ingen support i världen hade någon lösning. Så det blir att formatera och installera om skiten. Den andra burken som är min favoritdator. Nästan som en vän..den fick spel och vägrade hitta internet. Kanske lika bra så mycket skit som pågår i världen bland månglarna. Jag läste om orsaken till USA´s stundande konkurs. Det var så många nollor som nollorna lagt på vapen att det är bara att skaka på huvudet och bita sig i armen för att se om det är verkligt eller en mardröm. Vi har nog svårt att nå miljömålet säger Reivfeldt..det har nog aldrig varit något mål hans rörelse.

Men nu åter till det centrala och det är att just nu är jag hänvisad till en amdk6 så inte går det så fort inte. Kanske är det just det som är månglarnas vapen mot vanliga kännande och tänkande människor. Fort...fort..skynda dig så du hinner fram till graven innan de lägger på jorden.

Det skulle ju vara något roligare än Reinfelt i den här bloggen så det får bli en minnesbild från en vinter för många år sedan.

Det var på den tiden vi hade mycket snö. Jag var bussförare i Nyköping på den tiden. Morgonpasset startade med en helt ny modern ledbus. En riktig teknikutvecklingens pärla. God värme, sköna säten, stereo, mängder av dörrar...... Historien är ganska lång för det blev 3 bussbyten för mig och skönheterna blev allt mer slitna och ålderstigna. När jag körde fram till torget för att byta till buss nummer fyra så stod hon där pärlana och skönheten. En en-dörrars, manuell tingest. Ventilation ja det var bara att be passagerarna längst fram att använda en trasa. Trasan var min tröja, men nöden har ingen lag. Det var lite gemytligt när kvinnan mitt i bussen skulle av med sin barnvagn samtidigt som en annan mamma ville ombord med sin barnvagen. Vad kunde man göra i en sådan siuation...jo självklart sjunga en trudilutt nu är det jul igen och njut för idag är kollektivtrafiken avgiftsfri.

Men nuförtiden är det bättre i kollektivtrafiken för nu är det ju upphandling och så vimlar det av bolag som självklart löser uppgiften bättre..eller hur. Månglare är vi allihopa, allihopa..så här gör månglaren var ... men lite visdomsord..det är bara stora organisationer som kan ägna sig åt storskaliga krig.... och så påven såklart.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: ISRAEL, PALESTINA, GAZA blockpolitik regeringen, , moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen sverigedemokraterna Technorati om: , , , fra , , fra , Icerocket om: , , fra fra , ,

1 kommentar:

 1. Hur man tvångchippar sin befolkning.

  Börja med att införa sektskap inom politiken med agenda att utnyttja och förslava befolkningen.

  Du smygkidnappar därefter regeringen med dina sektbröder.

  Börja med att ge bort statsfinanserna till förmån till en hög post inom makteliten.

  Detta ger en orsak och privatiera landet och matelitens bolag kan ta över landet.

  Stoppa så mycket av inkomsterna i fickan som möjligt så att ekonomin kollapsar och se till att dina sektbröder får ta del av kakan , kamoflera dina mutor som bonusar och fallskärmar mm.

  Inför ett kontrolsystem som sammankopplar alla instanser digitalt.

  Bygg fler fängelser med supersäkerhet och inför nya lagar som isolering på obestämd tid för upprorsmakare som vill ha förändring till något bättre.

  Inför smyg poliser som slår aktivisterna i hemlighet och bränner dom i sina fina ungnar.

  Man kan anklaga brottsligheten för folks försvinnanden så får man mer stöd för kontrolanslagen man kan fänglsla boskapen med.

  Integrera kontrolapparaten på så sätt att du kan ta kontrol över individens alla samhällssociala och ekonomiska tillvägagångsätt ifall att han skulle råka hota kromokratin med sanningens ord om hurpass kriminella dom styrande igentligen är.

  Varsla den stora delar fattiga och arbetare , indoktrinerade , oliktänkande ,kritiker och säkra sina egna blodlinjer och sina sektmakraters positioner.

  Vänta nu några år tills att dom varslade individerna börjar dyka upp som brottslingar ,bugga alla och övervaka alla så tar vi dem direkt så fort vi ser någon som försöker överleva utanför våra ramar.

  Fångarna chippar vi sedan vi får allt stöd vi behöver boskapen kommer ge oss allt stöd tänkas kan ,, annars skrämmer vi dem lite extra bara med hot om brottslighet och dess höjda moral ribbor osv osv och går inte det skapar vi bara lite konflikter.

  Exponera Nwo.
  Exponera Bilderbergergruppen.
  Exponera Rotschild.
  Exponera Rockafeller.
  Exponera Club Of Rome
  Exponera Baveraian Illuminati
  Exponera dom vilsna med stängda hjärtan som går lucifers ärenden och styr genom lögner.

  SvaraRadera