fredag 23 januari 2009

Politiken en verbal katastrof

En liten lustig figur som heter bloggtrollet träffade ett politiskt troll. Grön tröja hade han och talar med en politikers språk, men lite bredare klang. En stor nyhet fångade Bloggtrollets öron. "politiken en verbal katastrof" sa han. Så vad menar han? Kanske att språket förflackas i politiken. Visst är det underbart att höra en norrlänning med sitt sjungande språk bättre än att lyssna på tv eller en riksdagsdebatt.

Han pratade något om, att människorna måste bygga mer hyresbostäder och göra energibesparingar för att visa kärnkraftskramarna på en väg som alla egentligen vill gå. Att bo är viktigt. Även barnen i GAZA behöver bostäder

intressant av wadström fler bloggar om israel gaza hamas palestina bostäder hyresbostäder kärnkraft miljöpartiet bloggtrollet

3 kommentarer:

 1. Energibesparingar? Du menar effektivitetshöjande åtgärder? Gärna! Som kärnkraftvän ser jag mycket gärna energieffektiviseringar, så att brukarna behöver använda mindre mängd energi för arbetet.

  Varför? Ja dels är det kanonbra för ekonomin... och dels för att energiförbrukningen totalt sett ökar.

  Åh? Tror du mig inte Björn? Du kan väl din läxa i makroekonomi och industrihistoria?

  /Michael Karnerfors, medlem i nätverket Nuclear Power Yes Please

  SvaraRadera
 2. @michael
  Kärnkraftskramar lobbyn jobbar hårt för sin strålning.
  Bloggtollet fick den här adressen av det där Grönklädde
  människobarnet.
  http://mp.se/templates/Mct_77.aspx?avdnr=5&number=62724&avdelning=12315
  Undra just om det är människobarnens skattepengar som finasiera hella din lobbyverksamhet?

  SvaraRadera
 3. Förnybara energikällor är bättre än kärnkraft. Kärnkraftens slutförvaring har ännu inte lösts, kärnkraft är inte helt riskfritt, uran måste brytas vilket kan skada miljön där uranbrytningen sker med mer. Förnybara energikällor däremot räcker till världens energi.

  SvaraRadera