måndag 9 februari 2009

Deep & gnäll & blues

AB 1 om gnäll, gnäll se filmen filmen ovan.

AB 2 om att 3.3 miljoner såg 1:a ut tagningen till melodifestivalen. Jag blev så glad för att programmet var en succé så jag skrev en blogg

AB 3 skriver om regelgnäll Gnällbloggar finns det gott om. Deep han skrev "Wadström (vars smak jag starkt ifrågasätter…)" Och vem fan har bett om åsikter om min smak. Hjälp till med goda råd om bloggande istället, du som kan allt.

Vill du veta min musiksmak så lyssna här en låt bara till Deep.Deep lär dig av Chuck hur man beteer sig mot de som är på tillväxt. Keith Richards blev rätt bra med tiden eller hur..

Kulturbloggen skriver lite mer informativt om musik, även dans verkar ogillas:)

Det fanns figurer som gnäller över Caroline..hon sjöng på svenska med hela kroppen .Underbart!!! Nästan som en annan av mina stora musikaliska kärlekar. Så kom igen nu Deep och berätta vad du gillar för musik.... Ni andra som läser kan också lista era tre egna favoriter. Länka gärna hit er lista. Kanske har du ett förslag till någon av musiklistorna här på sidan. Låt inte gnällspikarna förstöra musiken!

Mer intressant av wadström Fler bloggar om Chuck Berry Keith Richards Deepedition kulturbloggen melodifestivalen melodifestivalen 2009, musik Nina Söderquist Jonathan Fagerlund Shirley Clamp Scotts Emilia Alcazar Caroline af Ugglas Marie Serneholt

4 kommentarer:

 1. Men snälla Björn... nu är du väl lite väl stingslig och känslig. Det hela bygger ju på en rätt ironisk postning i sin helhet... Om man läser den inser man att jag faktiskt inte är speciellt fascinerad över något - det roliga var att de saker jag kände som uthärdliga inte var samma som dig. Det var inte på något sätt ett försök att göra dig irriterad - dumt säkert. Är det ok om jag lägger till en smiley som jag verkade ha glömt så att det står klart att jag inte menar det så som du tolkat det? Och att jag ber om ursäkt för att jag inte bättre visade att det handlade om ett skämt?

  SvaraRadera
 2. Hej Deep jag är en känslig individ när det gääler mig själv. det är inte så enkelt att blogga när en del "gammelbloggare" hackar istället för att bistå med hurrarop;)
  Mitt inlägg var väl inte helt humorfritt det heller..eller hur..
  Men kom igen nu Deep och presentera dina 3 artister så jag får en möjlighet att skriva om din musiksmak:)

  SvaraRadera
 3. Även om jag är gammelbloggare så är du knappast en gröngöling längre :).
  Tre artister? Well - gå till http://deepedition.com/2008/12/27/tolv-latar-som-ska-saga-nagot-om-mig/

  SvaraRadera
 4. Jodå Deep jag är Grön fortfarande och är tacksam för goda råd och uppmuntran från gammelbloggare.
  Jag skall kolla in din musik och återkomma.

  SvaraRadera