måndag 9 februari 2009

Schlingmanns linjeSlingerkvinnans linje och slingermannen.
Nu börjar tågen snart rulla. Lars & Mona & Peter & Maria, det kan äntligen bli lite framtidshopp i Sverige efter flera års förödelse.
Sopåkarna strejkar det känns som Italien. Det är nog bara början, för fler och fler inser att de ständiga arbetsgivarbytena och ut försäljningarna inte blir billigare eller ger högre kvalité Alliansmetoden ger endast sämre levnadsförhållanden för den arbetande delen av befolkningen.
Det ger ingen valfrihet för medborgaren om någon nu trodde det var meningen med den moderata politiken.
Aftonbladet har en ny liten serie. Intressant, den skall jag följa. Vad beror klimatförändringarna på? Vad händer just nu? Försvinner isbjörnarna? I dag har Klimatbloggen med biologen Tom Arnbom nypremiäraftonbladet.se. – Jag kommer att skriva och förklara hur klimatet fungerar och vad som händer när temperaturen stiger, säger han.
DN hade en serie om temperaturökningar, grad för grad. Vid 2 grader smälter glaciärerna Vi får hoppas att de fina säkra kärnkraftverken är byggda långt och högt upp på land..t.ex.. 6 grader varmare Adjö och godnatt kära människobarn
Har du 50 kronor att investera i framtiden och dina barnbarn så klicka här
Ja politiken framöver blir intressant att följa inte minst hur de partier som inte är i Riksdagen formulerar sin energipolitik. SD kör väl med att klimatet är invandrarnas fel osv...skall bli intressant. Lite musik till alla energiförhandlare...

1 kommentar:

  1. Det där med höjden över havet var intressant, har inte ens tänkt på det...
    Oskarshamn, Forsmark och Ringhals; klarar de 6-metersnivån?
    Ajjajjajj... :-)
    "Men det är säkert, jajjemen"

    SvaraRadera