söndag 1 februari 2009

Hallå Krisdemokraterna någon hemma !?

KD som skulle låtsas vara partiet för sjuka och äldre har svängt igen och denna gång till att bli ett kärnkraftsparti. Kanske missförstår Krisdemokraterna ordet och tror de kan hitta kärnväljare? Hur var det med Romarbrevet och annat smått och gott i Boken?

Nu har försäkringskassan havererat, arbetsförmedlingen havererat, äldrevården havererat.. så varför inte haverera sjukvården också. Senaste om Radiumhemmat.

Det kanske är dax för en rödgrön röra istället för den här blåbruna gröten vi har i Sverige.
Den här snurriga alliansens privatiseringsvåg har gjort att hela samhället snart havererar.
i kanske skulle börja se verkligheten kära KD. Darwin kan vara en bra början för partiet att studera.

Eller vad säger ni om utvecklingen på Island. Kanske något att fundera över.
"Islands första kvinnliga statsminister och världens första öppet homosexuella statschef presenterade sin regering på söndagen. En regering som omedelbart ska kavla upp ärmarna och försöka rycka upp landet ur den ekonomiska krisen. "
Kvinnor kan även om de älskar en kvinna. Men där har ju alliansen med KD redan svängt..suck vart är KD på väg? Hägglund-Odell ja ja har inte Krisdemokraterna någon kvinna som kan ta över. Någon som kan driva kärleksbudskapet som jag trodde att Kristendomen och det Kristna partiet hade som ledstjärna.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , moderaterna vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan Technorati om: , , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar