måndag 2 februari 2009

Går det att förbjuda folkpartiet

I sin desperata jakt på ett tema att få röster har nu folkpartiet klivit rejält över till de bruna.

Jag förstår inte vad problemet med olika språk är om man inte är en ren rasist. Vi har sett hur Samer behandlats historiskt, Nu vill folkpartiet upprepa det med alla människor som lever i Sverige och har ett annat modersmål än svenska. Skall det vara så svårt. Den här lilla enkla bloggen klarar av att översätta. Klicka på arabiska om du vill läsa på arabiska.

Men folkpartiet är nog fientliga till all ny teknik. De vill censurera Internet, FRA, Ipred , välj själv. Folkpartiet vill också förhindra teknikutveckling och ett hållbart samhälle.
Folkpartiet skriker högt när Solenergi, Vattenenergi och Vindkraft kommer upp på agendan.

Går det inte att förbjuda folkpartiet;)

Självklart inte, men du behöver inte rösta på de teknikfientliga, kontrollerande och nu främlingsfientliga f.d. liberalerna. Hur som helst är partyt definitivt över. Fp kan försöka ta röster både från Sd och m, men partiets själ är såld och de egna s.k. liberala idéerna är skrotade. Kanske kan fp klara valet 2010 om de byter partiledning.

Tillägg: Hur tänker sig folkpartiet göra med samer, romer och andra minoriteter i Sverige. Dagen har en liten artikel i ämnet. Kanske kan KD ta upp folkpartiets fallna mantel för alla individer lika rätt. eller hur..

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: fra översättning språk liberal , , , , moderaterna vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan Technorati om: , , , Icerocket om: , ,

3 kommentarer:

 1. "Går det att förbjuda folkpartiet?"
  ha ha ha ha
  tummen upp!

  SvaraRadera
 2. Bra rutet! Här finns också en bra artikel i ämnet: Stockholmsvänstern>

  SvaraRadera
 3. "De vill censurera Internet, FRA, Ipred , välj själv." Kan du inte förtydliga detta påstående..det låter ju faktiskt som om (Fp) inte vill införa Ipred och att de är emot FRA.

  SvaraRadera