torsdag 19 februari 2009

Hundliv

Äntligen!


Det är så många som klagar på olika hundar. Hunden är ett flockdjur och ansvarig för alla mer eller mindre störda hundar är husse och matte.


Ett bra domslut att döma husse till fängelse. tyvärr får man nog kombinera det med att avliva de hundar som har beteendet att angripa människor.


En 71-årig man har av Örebro tingsrätt dömts till ett års fängelse, sedan hans schäfer vid tre tillfällen bitit människor och djur – trots att hunden efter beslut av polisen måste bära hundkorg.

Det är märkligt hur jägare och Kungen och alliansen vill skjuta Varg. Det djuret har ett naturligt beteende och är inte alls i närheten av den fara som dåligt vårdade hundar är. Varför så svårt att besluta om avlivning av hundar som angriper människor? Kanske den här domen kan vara en öppning för alla som är rädda för "galna" hundar.
Hellre 1000 vargar i skogen en en galen hund som granne.Från Wikipedia Hund (Canis lupus familiaris eller Canis domesticus, tidigare även Canis familiaris) är en domesticerad underart av varg (Canis lupus). Hunden sägs ofta vara människans bästa vän, och finns i många olika raser, vilka i Sverige organiseras av Svenska
Kennelklubben, riksorganisation för svenska hundägare. Läran om hundar kallas kynologi.

Mer intressant av wadström..andra bloggar om Hund Svenska Kennelklubben Kamphund Varg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar