onsdag 4 februari 2009

Sveket mot demokratin och medborgarna

DN börja sakta skriva. SvD också
Efter fyra timmars diskussion om kärnkraftfrågan i Centerpartiets riksdagsgrupp på onsdagen kom miljöminister Andreas Carlgren vid 20-tiden ut och meddelade:

- Vi har nu fått ett mandat att diskutera vidare med regeringen.

Det skall alltså hanteras som FRA i en liten sluten krets och partipiskan ovanpå. KD skrev jag om tidigare Jo till er all Kristna i främst KD som funderar på FRA och själavård läs denna underbara blogg. Ett brev till Lewi Pethrus. Vad händer i det Kristna partiet, hur gick det till?

Vad skall man säga till alla medlemmar i Centerpartiet. Jag kan bara påminna. Var det minskad yttrandefrihet, ökad kontroll av medborgarna och kärnkraft som ni tänkte på när ni röstade på centerpartiet? Att centerpartiet lämnat alla liberala tankar är tydligt men denna kursomläggning av en liten klick i centerrörelsen. Ja ni får väl rösta på miljöpartiet nästa val. läs 1 & 2. Vill du gå med i miljörörelsen redan nu?

Mer intressant av wadström Fler bloggar om fra kärnkraft moderaterna sverigedemokraterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan frihet Technorati om: , , , , Icerocket om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar