tisdag 3 februari 2009

Vilken härdsmälta alliansen är för Sverige

Vi har förhindrat en finansiell härdsmälta, men det kommer att behövas ytterligare åtgärder, säger Anders Borg. – Vi ger inte bort skattebetalarnas pengar, säger Anders Borg.
Jag har funderat över språkbruket. Alliansföreträdarna använder ofta ordet paket. Paket som de delar ut. Bankpaket50 miljoner. Krispaket säger Maud Olofsson. När det gäller 6000 jobb på SAS. Det var det alliansen tidigare kallade jobbpaket. Scania orderfall på 98%. Kanske kommer det ett lastbilspaket? Men vems pengar är det de delar ut om inte skattebetalarnas Det är du dina barn och de äldre som får bekosta okunskapen hos regeringen.

Det är väl bara att inse att nyliberalismen utan en fungerande regering & stat har kommit till vägs ende. Island har redan dumpat nyliberalismen, USA är på väg..när får Sverige en regering?

Den här FRA-regeringen vi fått på halsen är tragikomiska. Bloggvärlden har inte glömt sveket mot yttrandefriheten. när det gäller riksdagens telefon och mailtrafik så hemligstämplar de informationen. Det är inte allmän handling. När det gäller människor som du och jag så skall vi registreras och avlyssnas hela bunten. Det är en allmän handlig från regeringen

Centerpartiet och folkpartiet suck, vart tog liberalerna vägen. Nu när KD råkat ut för härdsmälta så har Centerpartiet råkat ut för något liknande. Skall man förstå varför, så är det att de är så rädda för att kallas regeringsodugliga (läs omsorg om sin egen ekonomiska situation) att de ger upp hela sin politiska grund. 2010 behövs ingen allians c fp kd kan nog upplösa sina föreningar. För vem tror längre på c fp och kd som något att rösta på. Lägg rösten direkt på m om du är konservativ och motståndare mot det offentliga och föreningar i alla sammanhang. Det är bara beskattning av vanligt folk för sin paketudelning Reinfeldt behöver oss medborgare. Det börjar mer och mer likna en brunblå gröt. Rätt oaptitlig om jag får säga min mening. Steffe stämmer upp en sång...

Det är nu härdsmälta i omsorgen om de äldre. Omsorgen om de sjuka. Omsorgen om barnen. Omsorgen om den vuxna arbetande befolkningen. Inte ens omsorgen om industrin klarar den marknadskonservativa regeringen av. Så för ett reaktorkramande parti så är det naturligt att använda ordet härdsmälta. Men Centerpartiet vart är ni på väg..in i en härdsmälta?

Sänk tempot ni hinner rasera det ni planerat till 2010. Men då kommer hoppet och nytänkandet åter.

Lundell han tog inte emot medaljen av kungen...Det kanske är dax för republik i Sverige så att svenska folket kan får en riktig demokrati. En sång från Ulf till er alla viktiga surpuppor och paketutdelare.Jo till er all Kristna i främst KD som funderar på FRA och själavård läs denna underbara blogg. Ett brev till Lewi Pethrus. Vad händer i det Kristna partiet, hur gick det till?

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: fra liberal , , , , moderaterna vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , , fra , Icerocket om: fra ,

1 kommentar:

  1. Jag tycker Peoples republic of sweden skulle klinga så vackert i eurovision!

    istället för omsorg, vård och hopp har vi nu omsorg, vård en flopp.

    Sverige - omsorg, vård en flopp

    SvaraRadera