söndag 5 april 2009

Är Reinfeldt nazist?

INLEDNINGEN TILL "PALME GICK PÅ BIO""Olof Palme gick på bio, trala la la laa, tra lal lal laa.Han kom ut strax efter tio, traa la la la laa, tra lal lal laa.Skottet brann, blodet rann, Olof Palme - han försvann.Olof Palme gick på bio, tra la la la laa, tra lal lal laa.Lisbeth såg pistolen blänka, tra la la la laa, tra lal lal laa.Strax därefter blev hon änka." En av de glada sångarna Jimmi Åkesson partiledare i Sverigedemokraterna.....

Frågan är Reinfeldt nazist är absurd. Reinfeldt är ledare för ett demokratiskt parti som kallar sig nya moderaterna. Men vi har inte sett något avståndstagande till nazismen från Reinfeldt. Han säger inte nej till att grunda sin maktbas på ett parti som har så klara främlingsfientliga, rasistiska och nazistiska rötter. Sånger som den här verkar ok i Sverigedemokraterna. Det talas om hot mot Sverigedemokrater. Det kanske inte är så konstigt med ett parti som är i grunden odemokratiskt och hotfullt mot många Svenskar.


Kaliber i P1 har granskat Sverigedemokraterna. Nu vill jag ha ett uttallande av Centerpartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna om ni kan ingå i en allians med moderater och Sverigedemokrater. Jag väntar på svar. Hägglund & Reinfeldt har redan svarat.


Lite om den ekonomiska krisen skyll inte på direktörerna skriver Wallenberg,skyll på facket verkar vara mer i tidens anda. 30-talet verkar vara runt hörnet..


Press och media. AB 1 Expressen 1 Dagen 1
Mer
intressant av wadström. Andra bloggar om: ekonomi kris , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet Technorati om: , , Icerocket om: , ,

6 kommentarer:

 1. Härlig neger du illustrerar med.

  SvaraRadera
 2. Vad är det här för trams?

  Du vet precis lika väl som andra att alla demokratiska partier tar avstånd från nazismen.

  SvaraRadera
 3. Tror dock att han har helt rätt ... massinvandring bidrar inte med något possitivt - och nej. Jag är inte rassist.

  SvaraRadera
 4. Fingal Fläkt05 april, 2009

  Man kan tycka vad man vill om SD men dom är inte ett odemokratiskt parti. Dom följer de demokratiska reglerna och har ett registrerat parti, ett partiprogram och allt som därtill krävs för att driva ett parti.
  Man kan diskutera huruvida deras Åsikter är odemokratiska, men själva partiet är det inte...

  SvaraRadera
 5. Invandrare är inte bra på kort sikt. Det är det inget ovanligt med, på lång sikt så blir det dock ofta bättre så länge som man har en fungerande asimilerings politik. Med andra ord, Reinfelt har rätt.

  SvaraRadera
 6. Klart Reinfeldt är nazist. Han utrotar inte specifikt judar men "svaga". Gränsen för vem som är svag eller inte går vid ett jobb. Han styr sveriges marionetter med hundögon (han har spelat mycket teater på scen under sin uppväxt) Han är en elitist av farligaste slaget och nynnar på en melodi som bygger på att friska unga människor med välbetalda heltidsjobb är värda mer än andra. Det är inte så långt ifrån Hitlers grundidé. Att han är medlem i Bilderberggruppen dessutom manar till vaksamhet hos alla som har fått en tänkande hjärna.

  SvaraRadera