fredag 3 april 2009

Frihetens fiende no 1 är Reinfeldt

Reinfeldt har slingrat sig fram genom den moderata makthirarkin. Många moderater kan nog vittna om hur Reinfeldt spelar för att få makt. Nu bryr jag mig inte ett skit om hur moderaterna har det internt det är deras sak. Men nog finns det starka demokrater även inom moderaterna?


Nu skall Reinfeldt stå på scen för en kostnad av 890 miljoner svenska skattekronor. Varför skriver jag på det här sättet. Jag är medveten om behovet av internationellt samarbete osv. Men Reinfeldt har gett oss ett ansikte på en man som utnyttjar det demokratiska systemet för eget syfte och inte för medborgarnas. Varför blev han inte rockartist eller något annat där han fick stå i centrum av egen kraft. Frågan är om någon skulle vilja betala en biljett för att höra honom. Jag går inte på retoriken och det snea leendet från någon Regeringsrepresentant längre - jag ser bara på konsekvenserna av de beslut han så kraftfullt tvingar igenom vår folkvalda församling.

Varför när jag så förbannad på denne man som är vald till vår statsminister? FRA-lagen drevs igenom med kraftig maktutövning och nu visar sig grundats på medvetna lögner! Säkerhetspolisen, Säpo, ska i framtiden få använda sig av FRA:s signalspaning – trots att de borgerliga partierna kommit överens om motsatsen efter den hårda kritiken mot FRA-lagen. FY FAN! Avgå nu Reinfeldt. Vi kan inte ha en statsminister som slingrar sig fram och hotar att avgå om inte de andra i alliansen lägger sig. Så vill inte jag att demokratin skall utövas i Sverige. Självklart skall konstitutionsutskottet granska spelet kring FRA. Nu är det helt plötsligt som jag hävdat hela tiden. Reinfeldt vill lyssna på just dina telefonsamtal och din e-post. Det handlar inte om terrorister det handlar om en stat som vill terrorisera sina medborgare!

Att lura Riksdagen måste betyda att Regeringen skall avgå. Jag vill göra jämförelsen med Hitler. Kanske är det grovt då konsekvenserna av Hitlers styre blev oerhörda. Hitler kom till makten i allmänna val och sedan tog han död på demokratin. Reinfeldt gör på samma sätt när han med alla medel kör över de folkvalda ledamöterna i Riksdagen.
Det är nog dax att det Svenska folket säger ifrån ordentligt. Hela politiken har havererat och det är tragiskt men att sätta sig över demokratin och inskränka medborgarnas självklara rätt till frihet och integritet är en handling som aldrig kan bortförklaras. Vi får hoppas att någon annan har kraft inom moderaterna att utmana Reinfeldt för Sveriges skull!

Till borgerliga ledamöter i Riksdagen. Det är inte Regeringsduglighet att köra igenom beslut. Regeringsduglighet är att klara av att fatta bra och kloka beslut för landet Sverige och landets befolkning. Ni som sitter i bänkarna i Riksdagen har ett personligt ansvar att sätta stopp för galenskapen. Ni kan inte säga att ni inte hade en aning. Frågan är väl belyst inte minst från bloggosfären. Sätt stopp för avlyssningen av dig och mig nu!!!!!!
Demokratin är ett känsligt system som bygger på ärlig dialog och sanna fakta inte på hot och manipullation samt lögner! Försvara demokratin och återta er makt i Riksdagen som ni fått av Svenska folket. Glöm inte att Svenska folket inte valt Reinfeldt, de har valt er!

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: pirate bay datalagring ekonomi kris , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet övervakning pressfrihet frihet FRA-lag FRAlagen Technorati om: , , , fra , Icerocket om: fra , ,
IDIOTER SvD Tankar från rooten, Svansbo, Törnebohms Hotspot, Hultins tankegång, Stefan Tornberg, Maria Ferm, Magnus Andersson, MÅRTENSSON, Organisk Intellektue..., Farmorgun i Norrtälje och Julia Skott - pangbr... SÄPO kommer att få nyttja FRA (Mark Klamberg) Nu är det dags att dödförklara FRA 2.0 (Henrik-Alexandersson.se) Regeringen bryter mot FRA-kompromissen (Motpol) Säpo kan få använda sig av FRA-spaning Säpo ska få använda FRA-spaning (SÄPO och FRA) Ingen hjälp från centerpartiet i FRA-frågan, liberalismen i partiet bara ett ord utan handling. (Scaber Nestor) Rättssäkerhetstango och övervakningsvals - danskortet är knökfullt (opassande) Säpo kan få använda FRA-spaning Regeringen har växlat in på fel spår om FRA 2.0 (MÅRTENSSON) Shoppen på väg att öppna igen? (Tomas sida) Svensk Myndighetskontroll: Välkommen till FRA-shopens reopening! (Svensk Myndighetskontroll) Lita aldrig på makten (Patrik Öhman.se) Ska SÄPO få del av signalspaning? (Staffan Danielsson) Säpo väntas använda FRA-spaning It-expert: "Värre än häxprocesser"

5 kommentarer:

 1. Jag vill inte gå så långt som att jämföra med muscheösterrikaren.

  Däremot hyser jag inga tvivel om att Reinfeldt skulle samarbeta med påde Sd och Nsf(FolkFronten) för att bibehålla regeringsmakten.  Fredrik Reinfeldt och associationsprojicering.

  Min bloggserie om Hr Reinfeldt slutar aldrig att vara aktuell:

  http://scabernestor.blogg.se/2008/december/fredrik-reinfeldt-och-associationsprojicering.html

  SvaraRadera
 2. Undrbart inlägg som vanligt Wadström. Hoppas att det skickar en signal till de berörda.

  Sosse som man i 36år varit kan jag idag säga att det finns bara ett alternativ och det är PiratPartiet.

  Sossarna är lika j*vla illa gällande IPRED...Skulle jag välja bland etablerat parti idag skulle det vara MP eller V!!

  Jag kommer att rösta in PiratPartiet i EU!
  När Pitaterna sitter där kommer jag även att rösta på dem i valet 2010!!

  SvaraRadera
 3. Undrbart inlägg som vanligt Wadström. Hoppas att det skickar en signal till de berörda.

  Sosse som man i 36år varit kan jag idag säga att det finns bara ett alternativ och det är PiratPartiet.

  Sossarna är lika j*vla illa gällande IPRED...Skulle jag välja bland etablerat parti idag skulle det vara MP eller V!!

  Jag kommer att rösta in PiratPartiet i EU!
  När Pitaterna sitter där kommer jag även att rösta på dem i valet 2010!!

  SvaraRadera
 4. Svenska myndigheter stalkar sina undersåtar. Ex. FRA, IB, SCB, projekt Metropolit.

  SvaraRadera
 5. Sverige tycks idag vara ett land där en del av befolkningen ser en statsminister och en annan del av oss ser igenom en statsminister.

  Jag har precis avslutat en kommentar i min blogg kring opinionssiffrorna där jag beskriver Reinfeldt på ett snarlikt sätt som du gör i den här artikeln som t.ex så här:

  ".....som döljer en maktpolitiker beredd att offra vad och vem som helst för att nå sina mål. Dessa mål är alltid bra för Reinfeldt och råkar de vara bra för landet så är det mer en bieffekt"

  Det ska bli mycket spännande att se hur lång tid det kommer att ta innan en allt större majoritet av folket ser vad vi ser.

  SvaraRadera