onsdag 20 maj 2009

EU suger

Världen är större än EU inte tvärtom. Det är motbjudande att tvingas delta i ett val som skall utse en hög med avdankade politiker. Men visst det är bra mot arbetslösheten att dessa människor får ett fett bidrag på vår bekostnad. Vi lämnar ifrån oss vårt självbestämmande som nation. Reinfeldt får möjlighet att driva igenom sin främlingsfientlighet. Ni har ju redan sett hur Regeringen Reinfeldt hanterar demokratin vid FRAomröstningen. Högerkrafterna kan fortsätta och sprida hat mot våra östliga grannar som Sovjet och nu även Turkiet. EU får en egen arme och svenska ungdomar tvingas ut i framtida krig. Men det kanske är en lösning på ungdomsarbetslösheten i Sverige. Nu är det ca 25% ungdomar som tillhör utanförskapet. men Bildt kanske kan bli utrikesminister och Tolgfors kan bli överbefälhavare. Vill du ha ett korrupt rättsväsende där företagen styr vad som är rätt eller fel?

Nej vi vägrar att rösta, lägg ner hela EU-projektet. Men vänta nu om de redan lyckats med att flytta lagstiftningen som gäller Sverige till EU kanske vi skall försöka få in lite vettiga människor i EU-parlamentet. Om jag inte röstar så får jag dras med dessa människofientliga krafter i fyra år....

Hopplöst läge för en frihetsälskande människa som jag. Vad finns det för alternativ till de högergalenskapen. Ett rike ett folk..Jag har hör det tidigare...Jag minns..
Finns det några alternativ för oss som inte vill backa historien utan bygga en värld som är hållbar, kärleksfull och främjar fria människor på hela Planeten.

För mig så är Miljöpartiet det naturliga valet. Jag känner mig inte nöjd med att Miljöpartiet tagit bort kravet på att verka för ett utträde ur sina stadgar. Det finns en naiv önskan att det skall gå att påverka lagstiftning, miljöpolitik, flyktingpolitik, jordbrukspolitik, försvarspolitik genom att delta..... Mycket tveksamt anser jag. EU borde upplösas och det ASAP. Lyssna bara på ex militären Björklund (fp) och hans tal om kärnkraft, Euro, invandring så ser du att steget till ett land ett folk inte är så långt.

Piratpartiet har en sund inställning att fokusera på frihetsfrågorna och därmed angriper partiet egentligen hela maktstrukturen fast så låter det inte riktigt. Undrar just hur piratpartiet skall aggera inrikespolitiskt. De enda partiet som har samma inriktning är ju Miljöpartiet och även vänsterpartiet och socialdemokraterna stöder till vissa delar det Miljöpartiet och Piratpartiet säger.

Behövs verkligen Piratpartiet. Mitt svar är ja. Så nu har jag lyckats resonera mig fram till att jag skall rösta i EU-valet. Det borde vara enkelt för mig att lägga min röst på Miljöpartiet. Jag älskar detta parti men jag tvekar faktiskt om jag inte skall ge Piratpartiet min röst i EU-valet.
Men en sak är säker antidemokratiska krafter får inte min röst. Den här mannen gav kontrollsamhället ett sympatiskt ansikte. Men nu ser vi vart Sverige är på väg. Vi behöver en ny politik inte ett nytt klimat.

Två Partier du kan bli medlem i samt rösta för friheten rösta bort alla kontrollkrafter är Miljöpartiet och Piratpartiet. Ge livet en möjlighet. Låt inte kortsiktiga ekonomiska och militära mål förstöra våra barns framtid. Tron på ständigt ökad konsumtion och sysselsättning är en tro som leder rakt ner i avgrunden. Ta ditt ansvar och rösta för framtiden. Rösta på de partier som tror på frihet, människan och vår gemensamma planet. DN har gjort en liten sida för vilsna människor. Gör som DN säger så behöver du inte tänka själv!

Jag kan passa på att rekommendera en ny blogg som kommer att beskriva det som sker nu i bilder. Du kan även som vanligt rösta här i bloggvärldens väljarundersökning. Som jag skrivit länge, länge..Piratpartiet kommer in i Riksdagen 2010. Skall bli spännande att se hur det går i Eu valet.

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: EU EUvalet ipred moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Pirate bay Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

4 kommentarer:

 1. Nu orkade jag bara läsa första tredjedelen av ditt inlägg, men att inte rösta för att man inte gillar EU är ju vansinnigt.

  EU-parlamentet är den mest demokratiska institutionen inom EU. Att visa den sitt stöd genom att rösta är att visa sitt stöd för mer Europeisk demokrati. Att inte rösta är att ge EU mandat att göra vad fan de vill - inget annat.

  SvaraRadera
 2. Hej du trötta anonym
  Hade du läst till slut så hade du hittat ett acceptabelt demokratiskt parti som vill ha ett annat Eu än ett folk ett rike.
  Men hela EU-projektet är i grunden odemokratiskt så lägg ner skiten.

  SvaraRadera
 3. Piratpartiet blir ytterligare några "lyckligt" utvalda som kan åka ned och kvittera ut pengar, samt ännu mindre åstadkomma än etablerade partier. Vi behöver inte mer splittring i politiken, snarare samordning.

  SvaraRadera
 4. Johan
  När Moderater, folkpartister,centerpartister och Kristdemokrater väljer att inskränka yttrandefriheten och kontrollera befolkningen då behövs det nya partier.
  DU får nog räkna med att mp och pp snart är uppe i 20%.
  Vi behöver nya moderna partier för att ta oss in iframtiden.

  SvaraRadera