måndag 29 juni 2009

Dagens Almedalare

Ja det går ju inte att hoppa över den stora nyheten om folkpartiet. Nu menar jag inte de ytterligare tvångsåtgärder Björklund vill införa på unga människor, förutom att stänga av all fri kommunikation på Internet Björklund & Reinfeldt har samma syn i att Sveriges ungdom behöver kontrolleras och avlyssnas och dessutom har de för bra betalt. Bättre om ungarna klippte gräs mattorna hos elitens villor istället för att vara på Internet och ha åsikter.

Den rödgröna alliansen har genomskådat alliansens orättfärdiga bostadspolitik. Nu är det dax, eller 2010 är det dax att jämställa de olika upplåtelseformerna. Bostadsrätt och hyresrätt är sådan som unga människor kan tänkas efterfråga..inte de översubventionerade miljonvillorna som Björklunds polare gynnar.

Men dagens nyhet är nog att centerpartiet lägger ner sin verksamhet och flyttar över sina enorma tillgångar till det konservativa folkpartiet. Hur skall man annars tolka cuf´s utspel.

De frihetsälskande partierna Miljöpartiet och Piratpartiet ser förundrat på hur liberalismen tvärdör i borgerligheten Falkvinge fick flaskpost från bloggosfärens hatobjekt alla större.. Ja det var dagens Almedal. Imorgon kommer nedläggningshotade centerpartiet..kul att lyssna på de sista orden från det partiet. Men varför inte slå ihop hela borgerligheten till ett parti De tycker ju lika om det mesta eller hur..

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Alemdalen 2009 Almedalen EU ipred moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Pirate bay Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

  1. Håller med dig!

    Sorgligt...

    Jag tvingas rösta PP 2010 för att få sann liberalism...

    Jag kommer göra det ändå.

    SvaraRadera