onsdag 10 juni 2009

Lyssna Reinfeldt - Ingen borgfred!

2010 sågar vi i Sverige högeralliansen med sin kontrollmodell och återinför demokrati i Sverige igen. I demokratin ingår medborgarens rätt att tänka fritt och att i ord och skrift framföra sina tankar utan hot från staten. Nu finns det äntligen majoritet för att avsätta kontrollanterna. Piraterna får uppmärksamhet och utsätts för angrepp från många men vad spelar det för roll. Folkrörelsen finns nu i fler partier än Miljöpartiet och Piratpartiet. Ett antal partier riskerar att brista inifrån just för den bristande respekten för individens rätt.

Människan har rätt till sina egna tankar och rätt att fritt framföra dem i ord och skrift. Staten (Läs Reinfeldt) har ingen rätt att avlyssna och kontrollera medborgarna.


Internet skall var fritt av den enkla anledningen att våra tankar skall vara fria. Tiden när befolkningen gick till kyrkan på söndagen och lyssnade på prästens förmaningar och hot om helvetet accepterar vi inte längre. Ingen går på den enkla finten att ersätta dessa svavelosande präster med slipsklädda politikers hot om terrorism och fängelsestraff.Det är försent att göra en pudel Reinfeldt och debatten kommer att öka under Ordförandeskapsperioden. Glöm borgfred, vi ska ha vår frihet åter trots liberalismens kollaps i alliansen. Nu har vi verkligen möjlighet slåss för mänskliga rättigheter och yttrandefrihet. Europas blickar kommer att riktas mot Sverige. Ett guldläge för att kritisera Reinfeldt kontrollpolitik. Att visa på att Sverige har en regering som vann ett val på att sysselsätta medborgarna totalt misslyckats är nog uppenbart för hela Europa redan. Att Sverige snabbt förvandlats till en statskontrollerad stat i stil med de värre diktaturerna är det få som känner till. Agendan är att klä av herrarna deras vackra slipsar och inövade leenden och i fakta presentera vad Regeringen egentligen gjort med en av Europas tidigare mest fria stater. (En liten utikning om slipsar..kolla in slipsarna och färgvalen på slipsar när Reinfeldt-Björklund-Hägglund framträder tillsammans...Olofsson har ju ingen slips så hon får ju inte vara med)

Just nu skapas agendan för ordförandeskapsåret...men det är inte den agenda som tänkts ut hos moderaternas partistrateger. Vi frihetsvänner har en helt annan agenda och den skapas på Internet. Håll i hatten Reinfeldt det kan bli ett överraskningens år:)
Har han blivit helt galen Wadström..vad menar han...AB 1 2 DN1 2 SvD 1 Svd 2
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: EU EUvalet ipred moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Pirate bay Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om det du skriver till stor del, men jag tänker rösta på Sverigedemokraterna. Det är det enda partiet som kan avskaffa dagens skendemokrati.

    SvaraRadera
  2. Nej, bollen är i rullning så nån borgfred från Piraterna lär det inte bli!

    SvaraRadera