lördag 20 juni 2009

Moderat politik

Moderat politik har fått ett ansikte.


Kanske skulle moderaterna använda poliserna att utreda och jaga misstänkta bidragsfuskare istället för vanliga människor som vill använda Internet.

Hur är nu den där bidragberoende dubbelboende Moderaten Billström i sitt ämbete?
Den iranska regimen drar sig inte för att mörda barn. Det är bland annat utifrån den erfarenheten som jag i riksdagen ställde en fråga på frågestunden i torsdags till migrationsminister Tobias Billström om hur det kunde komma sig att Migrationsdomstolen kunde avvisa flera flyktingar som faktiskt fått flyktingstatus av FN-organet UNHCR.
Det är klart att vi måste utvisa en del människor om vi skall ha råd att ge varje moderat två lägenheter och dessutom betala dem via skattemedel.
Har ni tänkt på att alla dess blå gubbar som snackar om utanförskap och bidragsamhället är helt bidragsberoende själva..

Lite seriöst om Iran lär vi inte hitta hos moderaterna. Kanske Miljöpartiet är lite mer jordnära i det här uttalandet

Iran i pressen nu SvD 1 2 3 Dn 1 2 3 Expr 1 AB 1

Men vi får nog passa upp så att friheten i Iran inte börjar handla om Israels våta dröm om att få med USA ´militärindustri och oljeindustri i ett angrepp på den fria nationen. Terror skall inte mötas med ännu mer terror.

Så lite sammanfattning hur jag ser situationen. Vi har moderater som inte vill ge flyktingar skydd. Vi har moderater som själva använder flera bostäder som du & jag får betala. Vi har en Reinfeldt som börjar låta som en Sverigedeomkrat och använder hatet som instrument för att dölja sitt eget tillkortakommande.


Och slutligen det finns ingen GUD. Det är alltid enskilda makthavare som använder fantasin och skräcken om en Gud för egna maktsyften. Observera att jag inte kritiserar någon för att ha en egen fantasi. Det är helt ok att leva i en fantasivärld för dig som vill drömma dig bort från moderaternas värld... men 2010 är det över och vi behöver nog alla ta tag i den verklighet vi lever i..dvs vårt gemensamma liv här på den enda planeten. Det får vara slut med kontrollanter och politiker som roffar åt sig..det blir bara död och fattigdom som resultat... så gå inte på snacket om Kristendom, Judendom, Islam..månglarna har tagit över alla tempel!


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Bostad Billström Iran EU ipred moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Pirate bay Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar