söndag 21 juni 2009

Iran i vilka ögon?

Foto BELW

Rapporteringen från Iran i svensk press börjar likna ett riktigt snedvridet stimm utan eftertanke. Verkligheten förvrids nog rejält om man nu är lite realist som jag är. Bland fattiga människor och bland religiösa grupper i Iran finns det ett starkt stöd för den nuvarande regimen.

Såklart de sitter på massa olja och annat gott som västvärlden vill sno. Demokrati är det det vi skall exportera. Demokrati där medborgarnas telefonsamtal och epost avlyssnas av regeringen...,,tänkte väl det....
Låt nu Iran sköta sina egna affärer och se istället till att bevaka vad Israel & USA håller på med i regionen.

Kolla in svensk press..är den enögd?, Svd 1 2 3 4 Dn 1 2 3 AB Vem tjänar på det....Varför deltar Svrige i Krig? Vi har ett eget skithus att rensa upp i Sverige en fd demokrati. Så kasta inte sten på andra och spring inte som ett förvirrat "fittstimm" efter agendamakarna.

8 kommentarer:

 1. Förtjänar inte någon kommentar.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren yxskaft

  SvaraRadera
 3. Förtjänar en kommentar, låt nu Iran sköta sina val liksom vi lät USA sköta sina!

  SvaraRadera
 4. Iran borde ta lärdom av EU-staten som lyckats krångla till demokratin. Indirekta val som leder till okända gruppkonstellationer. 40 % av de demokratiska europeerna deltog.

  SvaraRadera
 5. Varför är det så svårt att se att det är Obama som har orsakat kaoset i muslimska länder därför att muslimerna förlorade fienden, vilket är ett måste för att islam-religion skall överleva !

  SvaraRadera
 6. "egna affärer"-du har inte förstått mycket du!

  SvaraRadera
 7. "Låt nu Iran sköta sina egna affärer"

  Du menar väl "Låt nu den *Iranska ledningen* sköta sina egna affärer"

  Frågan är vilket ansvar omvärlden har. Ska vi låta dessa mördare fortsätta styra i Teheran? Ska dessa mördare få fortsätta skyddade av den så kallade folkrätten? Hur tungt ska folkrätten väga då den i detta fall står mot de mänskliga rättigheterna. Vilket ansvar har omvärlden för de mänskliga rättigheterna i Iran. De nuvarande ledarna verkar ta väldigt lätt på dessa.

  Och vad har Israel och USA med saken att göra. Ska dessa stater få användas som förvändning för att mörda sin egen befolkning?

  SvaraRadera
 8. 28 döda på gazaremsan och jag antar att det också är israels fel

  nu är det al qaida vs hamas

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1249418608949&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

  men du vågar ju inte publicera detta eller hur?

  SvaraRadera