onsdag 8 juli 2009

Vilken teater Reinfeldt och så gratis sprit!

Två grader varmare skriver Dn så här om. Det tyckte Reinfeldt var helt ok. Nu är det ju tur att G8 bara är en teaterföreställning av skuldsatta och konkursmässiga imperier. G8 beslutar ingenting utan är bara att likna vid en herrklubb. Hoppas herrklubben klimatkompenserar när de flyger runt på sina privata fester. Den här gången är det ju Berlusconi som är värd och då kan det bli party, som vi läst om tidigare.

Vi andra vanliga dödliga och resten av världen ser att klimatet ändrats. Väderfenomenen som blir allt vanligare går att koppla till klimatförändringen om man gör som Einstein, använder hjärnan.

Ekonomisk misskötsel och den blinda jakten på profit har skakat grundvalarna för hela den globala ekonomin, skriven Påven Benedictus den XVI i ett öppet brev till världens katolska biskopar. det finns ett brådskande behov av verklig världspolitiskt ledarskap", skriver Påven.
Herre min gud bara han inte menar att Kyrkan skall leda oss till avgrunden,,det räcker så bra med de misslyckade G8-ledarna....Kyrkan kanske skall hålla sig till andliga frågor istället för att styra vårt jordiska liv..men den kristna högern vill väl återskapa sitt fallna imperium och passar på nu när kapitalismen verkar haverera... De unga Kristdemokraterna verkar inte ha samma linje som den äldre generationen..Gratis sprit heter den nya marknadsföringsåtgärden..men vad gör ett parti som snart är under 3%?

De onödiga politikerna och de onödiga kyrkliga ledarna är det ingen som skriver om, däremot den onödiga bloggen. Men visst kan vi vara ense om att det finns anledning till oro när detta gäng av slipsklädda herrar (förutom Påven som har annan utstyrsel) skall diskutera vad som håller på att hända med vårt klimat..... Vem bryr sig?

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Påven g8 moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan , KLIMAT, MILJÖ sverigedemokraterna Technorati om: , , , Icerocket om: , ,

2 kommentarer:

  1. Bra inlägg..teater för media med pajaskonster,ska de bygga ett tak över världen kanske och stänga ute solen,hur dum får man bli när man tror att det går förändra klimatet två grader..man kan inte anklaga pingvinkolonin för att vara smarta precis..:)

    SvaraRadera