torsdag 9 juli 2009

Svennis avlyssnad av Reinfeldt!


Det blir skandal när det avslöjas att en tidning i England avlyssnar telefoner. Men i Sverige blir det inga skandaler det är helt lagligt för Reinfeldt att avlyssna din & Svennis telefon och läsa din & Svennis epost. Den lagen klubbade han igenom med hjälp av cp,fp o kd. Reinfeldt har också skapat marknad för en tjänst att surfa anonymt. Det var nog inte så han tänkte när han överlät till privata företag att snoka i din dator.


Det som är skandal i England är lag i Sverige. En skandalös lag blir sammanfattningen. Att skriva att alliansen är skandlös är gansk onödigt..svenska folket har både ögon och öron. 2010 använder de händerna också. Passa på redan nu att rösta i Bloggvärldens väljarundersökning 2009:4. Vi röstar vi bort dessa Pingvinbroilers som intagit maktens boning i Sverige.

Visst ser de ut som Pingviner när de radar upp sig till foto dessa herrar i slips. Något annat än politiker har de flesta heller inte varit så bevara oss mot Pingvinbroilers..

SvD 1 2 AB 1 2 Dn 1 2 Expressen 2


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: moderaterna , centerpartiet, folkpartiet, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan fra yttrandefrihet tryckfrihet pressfrihet frihet sverigedemokraterna Technorati om: , , , Icerocket om: , , fra läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

  1. "Det blir skandal när det avslöjas att en tidning i England avlyssnar telefoner."

    Jag tror att det hade blivit skandal även i Sverige om Aftonbladet (eller valfri annan tidning) hade avlyssnat telefoner... Det är ju statens jobb ;)

    SvaraRadera
  2. Carl Eriksson09 juli, 2009

    Att svenska folket skall avlyssnas är inte Reinfeldts påhitt. Snarare var det Thomas Bodström i förra regeringen som började propagera för detta. Hursomhelst är det väl skönt att det finns en fråga både moderater och socialdemokrater är eniga om?

    SvaraRadera