torsdag 13 augusti 2009

In med SD ut med KD?Undrar just hur Reinfeldt resonerar nu om de främlingsfientliga. Svar tack Fredrich..
Men steget mellan folkpartiet och KD är ju inte långt vilket Utbult visar...så det blir nog "kamrat 4%" till 2010....
Nu är det klart att Piratpartiet ställer upp i kommunalvalen, något jag skrivit om tidigare.
Annars var inte United Minds undersökning så upphetsande. Miljöpartiet är tredje största partiet igen...

Ab 1 2 3 DN 1 2 SvD 1 2 Expressen 1


Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: Synovate United Minds synovate, demoskop opinionsmätning, , , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan bloggvärldens väljarundersökning FRAlagen Technorati om: bloggvärldens väljarundersökning , , , , demoskop, , fra , Icerocket om: bloggvärldens väljarundersökning fra , , , , , ,

1

4 kommentarer:

 1. @till alla rasister som skrivit kommentarer. Hoppa över skitsnacket och kommentera undersökningen så släpper jag fram era kommentarer.
  Jag kan passa på att säga att religion och politik skall man inte blanda samman. Så ni "islamfientliga" kommentatorer, det blir inte bättre om prästerna tar makten i Sverige. Demokrati bygger på att makten är fördelad och inte i en hand. Men återkom gärna med sakliga kommentarer om ert SD.

  SvaraRadera
 2. Björn,
  Det är många fler än du som inte verkar förstå att det är muslimer och islam som medvetet blandar ihop politik och religion.

  "Islam är INTE en religion. Islam är en totalitär världsuppfattning, en ideologi som i sig HAR en religion, kan man säga. Det är en politisk filosofi som är jämförbar med nazism, stalinism och andra kända totalitärer."

  Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet, Danmark

  Lars har skrivit böcker i ämnet och bör lyssnas på.

  Dragonen

  SvaraRadera
 3. Björn. Det är inte islamfientliga som vill blanda in religion i politiken.
  Däremot vill islamfientliga få bort den islamistiska ideologin från samhället, och det har faktiskt mindre med religion att göra än vad du tror.

  SvaraRadera
 4. Björn, tänk om alla undersökningar gjordes på ditt sätt, då skulle man börja tro på dem. Som det är nu så är frågeställningarna ofta krystade. När valdagen kommer är den enkla frågan: Vilket parti ska jag rösta på! Tack. (Givetvis förstår jag att detta inte är någon "vetenskaplig" undersökning. Det visar resultatet, men ändå!)

  SvaraRadera