tisdag 20 maj 2008

Kristdemokraternas äldrevård i praktikenI Gislaveds kommun finns nio olika politiska partier representerade i kommunfullmäktige. Moderaterna, centerpartiet, kristdemokraterna och folkpartiet bildar politisk majoritet. Tillsammans har de kommit överens om ett samarbetsavtal. Avtalet överensstämmer med Gislaved kommuns värdegrunder och beskriver hur vårt område ska utvecklas.Niclas Palmgren är styrande kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande. Han är ledare för det politiska partiet moderaterna.

"Kommunens beslut om att avslå parets ansökan om att få bo tillsammans överklagades till länsrätten – som höll med paret.Rätten menade att även sociala och psykiska faktorer bör tas med i bedömningen - och beslutade att Arvid skulle få bo på särskilt boende tillsammans med Inger.Men den domen överklagades snabbt av kommunen till kammarrätten. Klicka på bilden om du vill läsa hela artikeln."

Nu får det vara slut på alliansens hycklerier snart. Vad är det här för dumheter att behandla människor på det här sättet 2008 i Sverige. Jag gillar inte det nya Sverige som Reinfeldt och co vill skapa! Varför skall rättsväsendet belastas med "galna kommunpolitikers rätt" att driva ekonomiska ärenden in absurdum. Hallå KD hur var det nu med omsorgen om de äldre?

Lite mer om äldre i DN
Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , , moderaterna vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet östersjön klimat miljö allmännyttan Technorati om: , , Icerocket om: ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar