lördag 14 juni 2008

Bloggvärldens väljarundersökning (Bvu)

- ettan - har en ständigt pågående bloggvärldens väljarundersökning (Bvu). Förra månaden lade jag till junilistan för jag såg att det fanns en hel del under övriga partier. Nu verkar det nog som om det var Piratpartiet som jag skulle lagt upp som val.

Så nästa omgång av Bvu så kommer Piratpartiet att redovisas separat. Troligen är det de borgerliga partiernas förslag till avlyssning av allt och alla som ger utslag. Det kallas lite poppigt för FRA-lagen. FRA kan också betyda Fredrik Reinfeldt Avgår....:)

Du kan väl passa på och rösta i Bvu 2008:4 så länge..och var inte så uppgiven om Reinfeldt & C0 kör över Svenska folket igen..Vi har snart val och då är det du och jag som väljer....och inte glömmer vi tvångslagstiftningar och inskränkningar av vår frihet så fort eller hur....

Kanske skall vi redan 2009 visa regeringen var skåpet skall stå. Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Centerpartiet fortsätter ju och vill underteckna fördraget trots att fördraget nu är dött när folket på Irland sa nej.

Så till euvalet 2009 visa ditt missnöje med regeringen utan folket och lägg din röst på något annat parti eller lägg ner den helt om du inte hittar något alternativ....

Mer intressant av wadström. Andra bloggar om: , , , , demoskop opinionsmätning, , , , , , , moderaterna , vänsterterpartiet, , miljöpartiet, centerpartiet, folkpartiet, sverigedemokraterna, feministiskt initiativ, piratpartiet junilistan bloggvärldens väljarundersökning fra yttrandefrihet tryckfrihet signalspaning övervakning pressfrihet frihet Technorati om: , , , , demoskop, , ,Icerocket om: , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Det var fan på tiden. Jag är vänster... Djävligt vänster.

  Men de frågor Piratpartiet driver är de viktigaste väster frågorna också. Det handlar om gränserna för ägandets maktsvär. Ska man kunna äga idéer?

  Plus att de verkar vara ensamma om att över huvud taget förstå vad internet är.

  SvaraRadera
 2. Tobias Lindgren14 juni, 2008

  http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=122&a=427300 (2008-06-14 19.35)

  "I månadens GP/Sifo kammar sd hem 4,2 procent av rösterna."

  Detta är den totalt fjärde gången Sverigedemokraterna får över fyra procent hos ett opinionsinstitut. Tidigare har sd fått 4,3 procent hos Sentio i mars 2007 och 4,4 procent i februari i år. Man har även fått 4,2 procent hos Demoskop i maj i år.

  Källa: http://www.status.st

  SvaraRadera